Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

Introducere

177510_button_read-more-on-the-institutions-website4.png

Prin cercetare, educație și servicii clinice, The Family Institute at Northwestern University este una dintre cele mai importante organizații de sănătate comportamentală bazate pe relații ale națiunii, angajată să întărească și să vindece copiii și adolescenții, cuplurile, familiile și indivizii.

Misiunea și abordarea noastră

Suntem profund angajați să consolidăm și să vindecăm întregul sistem familial prin reunirea partenerilor potriviți pentru a sprijini copiii, adulții, cuplurile și familiile de-a lungul vieții. În calitate de cercetători, educatori și terapeuți, lucrăm cu clienții și partenerii noștri pentru a vedea schimbarea .

„Institutul pentru Familie definește familia așa cum definiți voi familia.”

Personalizăm tratamentul pentru a se potrivi nevoilor și obiectivelor unice ale clientului. În spatele fiecărui clinician de la The Family Institute se află o echipă de colaborare formată din peste 70 de clinicieni care se angajează în învățarea continuă, consultarea, schimbul de informații și furnizarea de recomandări eficiente.

Parteneriatul nostru cu Universitatea Northwestern

Educatori din 1965, Institutul pentru Familie, în cooperare cu Școala Absolventă și Biroul de Cercetare al Universității Northwestern, găzduiește Centrul pentru Studii Psihologice Aplicate și Familiei. Parteneriatul nostru de lungă durată cu Universitatea Northwestern ne plasează printre cele mai bune programe de educație și cercetare în domeniul sănătății comportamentale bazate pe relații din țară.

Locații

 • Evanston

  Library Place,618, 60201, Evanston

  • Evanston

   Evanston, Statele Unite ale Americii

   Întrebări