Keystone logo
© The Economist
The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

Introducere

De la înființare, The Economist s-a impus ca o sursă de încredere pentru toate lucrurile de afaceri și politică, susținând informații bazate pe fapte și rigoare.

Viziunea lui Economist despre lume, stil și filozofie îl deosebește. Având un accent și o acoperire internațională, oferă o analiză obiectivă și o perspectivă originală, rămânând în același timp ireverențioasă și independentă.

Despre The Economist

Prin perspectiva sa globală și vocea unică, The Economist a valorificat tehnologia digitală pentru a oferi cititorilor și publicului din întreaga lume un filtru de încredere pentru afacerile internaționale. Cu concizie, claritate, opinie și inteligență, The Economist distilează ceea ce contează pe agenda globală și, cel mai important, ce să ia în considerare. De aceea, milioane de oameni citesc The Economist în fiecare săptămână, inclusiv cele mai importante personalități politice și de afaceri din lume.

Cursuri online The Economist

Obiectivitatea opiniei lui Economist și originalitatea percepției sunt arătate în oferta sa de curs, care va dota participanții cu cunoștințele necesare pentru a naviga impactul problemelor globale în contextul lor. Valorificând perspectiva sa globală unică, The Economist este capabil să creeze conținut educațional care oferă instrumente conceptuale pentru a planifica eficient schimbările globale.

De ce să înveți online cu The Economist

The Economist și GetSmarter au compilat o mare varietate de note, infografii, animații, videoclipuri și studii de caz pentru a combina cunoștințele teoretice și practice. Vorbitorii invitați includ redactori superiori de la The Economist pe teme de specialitate și lideri globali în domeniile lor. Învățăturile practice vor fi îmbogățite prin discuții în grupuri mici și mari, iar sarcinile sunt concepute pentru a implica și provoca participanți din întreaga lume. Afișând relevanța și implicațiile pentru organizații și roluri individuale, cursul adaugă valoare continuă afacerii și vieții profesionale a fiecărui participant.

a lua legatura

+1 847 440 3906
[email protected]

Locații

  • London

    John Adam Street,1-11, WC2N 6HT, London

    Întrebări