Keystone logo
The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

Introducere

Povestea noastră

The College for Adult Learning formată ca organizație de formare înregistrată (RTO) în 2009 și prin dedicarea noastră către soluții practice de formare axate pe rezultate, cu sprijin și flexibilitate de neegalat, am făcut o diferență reală în mii de vieți în ultimii 10 ani.

Am fost fondați de o echipă formată din directori superiori dedicați din sectorul TAFE / Universitate, inspirați de cursanții adulți din Australia, disperați de cursuri relevante, învățare personalizată, opțiuni practice de studiu, asistență cuprinzătoare, abilități pregătite pentru lucru și rezultate reale.

De ce să studiezi cu CAL?

Cum ne ghidăm elevii spre succes

Viziunea noastră la The College for Adult Learning este centrată pe crearea de rezultate reale pentru studenți.

Ne-am angajat să ajutăm studenții să-și atingă obiectivele prin călătorii de învățare adaptate, conținut de curs atrăgător și relevant pentru industrie, resurse și instrumente suplimentare de studiu. Primiți mentorat și sprijin nelimitat de la profesioniști cu experiență.

Credem în a face diferența.

Avem trei principii directoare care modelează modul în care oferim cursuri online personalizate studenților de la CAL. A studia cu noi depășește doar o bucată de hârtie. Cu un curs CAL, fii inspirat să-ți modelezi propria lume - primește sprijin de neegalat, abilități și cunoștințe aplicabile în viața reală și bucură-te de învățare flexibilă.

Descoperiți ce ne diferențiază.

Cursuri concepute pentru succes

Ne luăm timp să cercetăm și să proiectăm produsele noastre de formare pentru succes și ne specializăm cu mândrie în crearea cursurilor pe care industria le solicită și viitorilor lideri - ca tine - de care au nevoie.

 • Am fost creați pentru a ajuta oamenii să facă diferența în cariera lor. Aceasta înseamnă livrarea unor cursuri relevante concepute pentru a dezvolta abilități axate pe viitor și pentru a crea rezultate reale. Ne dezvoltăm cursurile pentru a avea un accent puternic la locul de muncă, ne proiectăm evaluările în jurul aplicațiilor practice ale cursurilor și ne adaptăm conținutul pentru a satisface nevoile specifice industriei. Acest lucru vă ajută să ne asigurați că cursurile noastre furnizează conținutul și abilitățile relevante necesare la locul de muncă de astăzi și în industriile de mâine .
 • Cercetările noastre privind nevoile unei forțe de muncă moderne au constatat că angajatorii caută lideri dinamici , nu doar specialiști. Angajatorii caută din ce în ce mai mult abilități transferabile de conducere a echipei și de gestionare a proiectelor, pentru a se asigura că au o forță de muncă dinamică orientată spre viitor.
 • Aveți încredere că, cu o calificare CAL, veți avea ocazia să dezvoltați nu numai abilitățile și cunoștințele tehnice relevante, ci și abilitățile transferabile care fac un lider de succes.

Program unic de diplomă dublă

Aveți încredere că, cu o calificare CAL, veți avea ocazia să dezvoltați nu numai abilitățile și cunoștințele tehnice relevante, ci și abilitățile transferabile care fac un lider de succes. Vrem să aveți un avantaj competitiv în cariera dumneavoastră. De aceea am creat o suită de cursuri integrate cu diplomă dublă și dublă calificare pentru a oferi mai multe seturi de competențe la cerere.

Economisiți-vă sute de ore de studiu

 • Economisiți-vă timp și bani alegând o calificare integrată cu diplomă dublă. Cursurile noastre îmbină unitățile din două calificări separate pentru a crea un pachet unic care vă economisește sute de ore de studiu.

Seturi de abilități unice pentru a vă ajuta să ieșiți din mulțime

 • Unitățile noastre sunt selectate manual în consultare cu liderii din industrie și sunt concepute pentru a crea cursuri holistice și orientate spre viitor. Găsiți combinația potrivită care să corespundă abilităților și aspirațiilor dvs. de carieră.

Două calificări recunoscute la nivel național

 • La finalizarea cursului veți obține două calificări separate. Integrarea cursurilor acreditate vă oferă abilități practice respectate în toate industriile și simple Pathways pentru educație suplimentară.

Concentrați-vă pe studenții noștri pe tot parcursul călătoriei lor

Aici, la CAL, suntem dedicați succesului studenților noștri - de la înscriere până la absolvire și nu numai.

Fiecare membru al echipei CAL este dedicat să vă ajute să reușiți în călătoria dvs. de învățare.

 • Spre deosebire de TAFE, universități și RTO-uri mari, nu veți fi tratat ca doar un număr la CAL . Angajamentul nostru față de dvs. începe cu luarea timpului pentru a vă înțelege obiectivele, oferind soluții de învățare personalizate și flexibile și este condus de mentori pasionați și echipe de asistență.
 • Ca persoană cu circumstanțe proprii, aveți nevoi de formare unice, iar obiectivul nostru este să vă susținem călătoria de învățare într-un mod care funcționează pentru dvs. Vom personaliza un plan de învățare și vom crea un Pathway pentru a se potrivi dvs. și experienței dvs. Indiferent de obiectivul carierei tale, te vom ajuta să te duci acolo.
 • Bucurați-vă de asistență de neegalat, atunci când TU aveți nevoie. Înțelegem că toată lumea are un stil de învățare diferit și are nevoie de niveluri și tipuri diferite de sprijin. Oferim mai multe opțiuni de asistență, cum ar fi un chat live cu răspuns rapid, sesiuni de coaching programate individual cu un antrenor experimentat, check-in-uri de la echipa de asistență prietenoasă și multe altele.

Suport și flexibilitate de neegalat

Când studiați cu CAL, puteți fi siguri că ne angajăm să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele carierei. Spre deosebire de concurenții noștri, nu percepem taxe scumpe pentru RPL, transferuri de cursuri sau extensia dvs. opțională de 6 luni. Scopul nostru este să vă sprijinim în modul în care aveți nevoie, pe parcursul întregii călătorii de învățare și să vă ajutăm să vă atingeți calificarea.

Fără taxe pentru RPL

 • Vrem să vă recunoaștem pentru cunoștințele și abilitățile existente. Recunoașterea pentru învățarea anterioară (RPL) este o modalitate eficientă pentru profesioniștii deja competenți de a obține o calificare mai rapid. Spre deosebire de alte RTO-uri, nu percepem o taxă de aplicare pentru RPL sau o taxă pe unitate pentru RPL.

Fără taxe pentru transferuri sau amânări

 • La CAL, vom lucra cu dvs. pentru a găsi un Pathway cel mai potrivit pentru obiectivele dvs. de carieră. Acesta este motivul pentru care oferim zero taxe pentru transferurile de cursuri pentru studenții noștri. Pentru a găzdui viața aglomerată a studenților noștri, oferim o amânare gratuită de 90 de zile și, de asemenea, oferim o extensie gratuită de 6 luni.

Garanție fără risc de 30 de zile

 • Suntem siguri că îți va plăcea cursul. Cu toate acestea, dacă descoperiți că cursul nu este corect, vă puteți retrage în primele 30 de zile pentru o rambursare completă a taxelor de curs mai puțin o mică taxă de administrare de 150 USD. Spre deosebire de alte RTO care oferă până la 14 zile perioade de rambursare, la CAL le oferim studenților noștri 30 de zile.

Reînscrieri și extensii

 • Pentru a ne ajuta studenții să-și continue călătoria de învățare, oferim o extensie gratuită de 6 luni pentru a ne asigura că sunt în cea mai bună poziție pentru a-și finaliza cursul. De asemenea, suntem bucuroși să vă oferim reînscrieri. Nu vom percepe niciodată taxa completă a cursului pentru reînscrieri (se aplică unele taxe).

Rezultate reale pentru cariera ta

Ne concentrăm pe furnizarea de rezultate reale, nu doar o bucată de hârtie.

 • Unul dintre motivele pentru care ne selectăm manual antrenorii de învățare este astfel încât să ne putem asigura că au experiența și mentalitatea pentru a oferi mentorat valoros studenților noștri . Acest lucru merge dincolo de lucrul printr-o evaluare, este o oportunitate pentru studenți să vorbească cu cineva care a fost acolo și a făcut asta. O ocazie de a respinge ideile de pe cineva, de a obține o înțelegere mai profundă a conducerii și a sfaturilor practice pe care le puteți folosi imediat.
 • Antrenorii noștri de învățare nu sunt doar formatori, sunt lideri din industrie și mentori - și sunt disponibili tuturor studenților noștri pentru a rezerva pentru asistență individuală.

Garantarea rezultatelor reale

Garanția noastră de rezultate reale este angajamentul nostru față de dvs. și obiectivele dvs. de carieră, asigurându-vă că studiile dvs. vă vor oferi beneficii din lumea reală.

Această garanție face parte din munca noastră continuă pentru a vă sprijini dincolo de călătoria dvs. de studiu. Echipa noastră, evaluările și feedback-ul sunt concentrate pe a vă ajuta în carieră, nu doar pentru a vă promova cursul.

Locații

 • Mitcham

  Level 1, 3/630 Mitcham Rd, 3132, Mitcham

Întrebări