Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Citadel

The Citadel

The Citadel

Introducere

The Citadel este un reper în Charleston, Carolina de Sud, remarcat pentru reputația sa educațională, precum și pentru istoria bogată. Fondată în 1842, The Citadel are un corp de studenți universitari de aproximativ 2.300 de studenți care alcătuiesc Corpul de Cadete din Carolina de Sud. Alți 1.000 de studenți participă la The Citadel Graduate College, un program de seară civilă și online, care oferă diplome absolvente și profesionale, precum și programe de licență.

The Citadel este de a educa și dezvolta cadeți și studenți pentru a deveni lideri principiali în toate domeniile de viață, prin insuflarea valorilor de bază ale colegiului într-un mediu disciplinar și provocator intelectual.

122379_badge.PNG

Timp de nouă ani consecutivi, U .S. Știri

The Citadel este acreditată de Asociația din sud a colegiilor și școlilor pentru colegii pentru a acorda bacalaureatul, masterul și specialistul în diplome de educație. Programele de licență și de absolvire a educației cadrelor didactice, educației consilierilor, educației literare și conducerii educaționale sunt acreditate de Consiliul Național de Acreditare a Educației Profesorilor (NCATE). Tommy

Locații

  • Charleston

    Moultrie Street,171, 29409, Charleston

    Întrebări