Keystone logo
ThatFXTrader

ThatFXTrader

ThatFXTrader

Introducere

În lumea de astăzi alegerea unui partener de încredere poate fi o provocare.

Să vă convingem de ce suntem diferiți și acest lucru nu ar mai fi cazul.

TFXT oferă un sistem de învățare excelent în arena de tranzacționare FX. Este ceea ce facem.

Vă oferim cea mai bună metodă de predare și oferă sfaturi imparțiale și imparțiale pentru a vă aduce beneficii.

Vă oferim atenția personalizată pe care o meritați și vă aducem toate serviciile de care aveți nevoie împreună sub un singur acoperiș, toate la un preț onest.

Ne ținem mereu la curent cu cele mai recente evoluții din lumea FX. Integrăm această evoluție în platforma noastră de educație, produse și servicii, încorporând cele mai recente evoluții numai atunci când vă dau un sens economic.

Ne iubim absolut ceea ce facem. Suntem pasionați de FX. Suntem de încredere. Ne face placere să ajutăm fiecare student individual pe care îl acceptăm să îl asumăm, să devenim de succes prin angajamentul și dedicarea noastră entuziastă.

Credem în relații și parteneriate în timpul acestei călătorii. Nu credem să lucrăm pentru studenții noștri. Preferăm să lucrăm cu dvs. pentru a vă satisface cel mai bine nevoile și pentru a vă atinge potențialul. Noi credem în studenții vieții.

Dacă sunteți în căutarea unui partener adevărat care se îngrijește profund de tine și care este aliniat la nevoile dvs., ați ajuns la locul potrivit. TFXT este casa ta. Partener cu TFXT și nu veți fi nemulțumiți.

Noi ascultăm nevoile dvs. și vă oferim un feedback direct și imparțial. Luăm notă de nevoile, planurile și obiectivele dvs. și le examinăm în cadrul a ceea ce doriți să obțineți. Dacă nu suntem de acord, vom fi sincer necondiționat cu dvs. într-un mod diplomatic, oferindu-vă motivele pentru dezacordurile noastre. Credem în autenticitate.

Cu noi, sunteți o persoană, nu un număr de cont. Într-o lume a afacerilor în care numerele de cont și tranzacțiile au devenit mai importante decât numele, suntem mândri să ne ocupăm de tot ceea ce facem pentru dvs. De asemenea, promitem să vă oferim atenția individuală pe care o meritați ca elev.

În tot ceea ce facem, ne străduim să personalizăm abordarea noastră în funcție de nevoile și cerințele dvs. individuale, pe măsură ce îi apreciem pe toți actorii noștri.

Oferim produse și servicii la prețuri competitive în raport cu concurența. Utilizarea soluțiilor tehnice care automatizează procesele din spate și gestionarea eficientă a sistemelor de control al costurilor ne permite să ținem prețurile în concordanță cu propunerea noastră de valoare. Nu compromităm calitatea produselor sau experiența. Calitatea contează. Ceea ce facem reflectă în numele nostru pentru organizație și pentru persoanele care lucrează la misiuni. Nu vom compromite niciodată standardele noastre de calitate deoarece considerăm că reputația noastră este foarte importantă. Ne angajăm să ne îndeplinim promisiunea. Integritatea și auto-responsabilitatea contează.

Credem ferm că fiecare persoană este un individ unic de valoros, cu visuri, un nivel nelimitat de talent și un potențial de succes și măreție.

Dați-ne ocazia de a participa la călătoria dvs. pentru a-ți atinge potențialul și pentru a-ți trăi visele.

Locații

  • New York

    New York, Statele Unite ale Americii

Întrebări