Keystone logo
Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Introducere

Programul nostru inovator JD

21 Avocatul secolului trebuie să facă mai mult decât să încerce doar cazuri în instanță. Vei avea nevoie de capacitatea de a negocia acorduri, proiecte de contracte, așezări meșteșugărești și să medieze disputele. La Texas A & M University Facultatea de Drept, ne-am luat te-a acoperit. Programul nostru inovator JD subliniază importanța competențelor juridice reale pe care le va pregăti pe deplin pentru toate aspectele legate de cariera ta.

Texas A & M: Investiția în viitorul tău

Din moment ce am devenit parte din Texas A & M University din 2013, am investit resurse semnificative pentru a spori valoarea de gradul dumneavoastră și pentru a vă îmbunătăți experiența în timp ce ești aici, la facultatea de drept. Avem multe schimbări mai interesante în lucru, dar ne-am luat deja mai multe măsuri pentru a investi în viitorul tău.

Căi pentru a avea succes

Există mai mult de un tip de avocat. În secolul 21, avocați servesc o varietate largă de clienți în diferite capacități și în nenumărate industrii. La Texas A & M University Facultatea de Drept, aveți posibilitatea să păstrați opțiunile deschise prin urmărirea o educație amplă. Sau puteți alege una din cele trei căi distincte pe care le oferim. În cadrul fiecăreia dintre aceste căi, puteți alege chiar să se concentreze pe anumite domenii de practică, cum ar fi proprietatea intelectuală sau de petrol și gaze naturale de drept.

Fort Worth / Dallas

Alegerea unei școli de drept înseamnă că alegerea casa ta pentru următorii câțiva ani, și nu veți găsi un loc mai bun pentru a învăța și de a trăi decât Fort Worth. Fort Worth oferă o calitate de neegalat a vieții, o comunitate juridică care salută și mentori avocați tineri, precum și accesul la o gamă largă de angajatori în setările diverse practici, inclusiv firme de avocatură, agenții guvernamentale, organizații non-profit și departamentele juridice ale societăților.

Texas A & M University Facultatea de Drept Politica Nediscriminare

Texas A & M University Facultatea de Drept oferă oportunități egale în programul său de educație juridică pentru toți solicitanții de admitere, înscriși studenți și absolvenți fără discriminare sau segregare pe motiv de rasă, culoare, religie, naționalitate, sex, vârstă, dizabilitate, statut de veteran , orientare sexuală, identitate de gen sau expresie de gen. In plus, Texas A & M University Facultatea de Drept oferă facultatea și a altor angajați cu șanse egale în angajare, continuarea, promovarea și mandatul.

PROGRAME DE EDUCAȚIE DISTANCE_UNITS INOVATOR Texas A & M Law

Noi oferim două programe de învățare la distanță, atât în ​​zonele în care cunoștințele și abilitățile sunt în prezent în cerere mare: Administrarea averii și Managementul Riscului.

Programele sunt în întregime online, Care oferă profesioniștilor care lucrează și studenții care au obligații personale ale flexibilitate ei trebuie să învețe și să obțină noi competențe cu întreruperi minime în viața lor deja pline. În cadrul programelor noastre, nu doar a pus un aparat de fotografiat, în partea din spate a unei clase pentru a înregistra curs unui profesor. Această abordare învechită și ineficientă. In schimb, folosim tehnici pedagogice de stat-of-the-art care să profite de cele mai noi tehnologii de învățare on-line. Fiecare curs este pregătite în mod special cu elevii de învățare la distanță în minte.

Fiecare program durează aproximativ șase semestre pentru a finaliza, și după finalizare, aveți posibilitatea de a ne vizita la facultatea de drept pentru a primi un onorat "Aggie Ring", făcându-te un membru pe viață al rețelei extinse Aggie.

Distanta Programe de educatie disponibile

 • Administrarea averii
 • Managementul Riscului

Două grade - un singur curriculum puternic

Două grade diferite sunt oferite pentru fiecare program-un LL.M. grad absolvent pentru avocați (Pentru cei care au primit deja un JD), și Masters of Jurisprudență (M.Jur.) Pentru non-avocat profesioniști. În timp ce nejuriști pot avea un curs obligatoriu sau pre-condiție în dreptul SUA suplimentar, pentru a le pune pe picior de egalitate cu compatrioții lor de avocat, structurile de program și conținutul sunt apoi, în esență, aceleași, indiferent de statutul JD.

Locații

 • Fort Worth

  Texas A&M University School of Law 1515 Commerce Street , TX 76102, Fort Worth

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări