Keystone logo
© Tecnológico de Monterrey
Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Introducere

Tecnológico de Monterrey a fost fondată în 1943 datorită viziunii lui Don Eugenio Garza Sada și a unui grup de antreprenori care au format o asociație non-profit numită Enseñanza e Investigación Superior, AC

Tecnológico de Monterrey este o instituție privată, non-profit, independentă, fără afilieri politice și religioase.

Activitatea Tecnológico de Monterrey și a tuturor campusurilor sale este susținută de asociații civile formate din numeroase grupuri de lideri remarcabili din toată țara care se angajează în calitatea învățământului superior.

În fiecare an, membrii consiliului de administrație ai acestor asociații civile se întâlnesc pentru a defini obiectivele care vor ghida deciziile majore care vor ajuta Tecnológico de Monterrey să își îndeplinească obiectivul de a conduce dezvoltarea comunităților și a națiunii.

Tecnológico de Monterrey se bucură de sprijinul comunității naționale, care participă la tombolele organizate chiar de instituție pentru extinderea programului de burse și investiții în infrastructură.

Tecnológico de Monterrey se bucură de statutul de Școală Universitară Liberă, ceea ce îi permite să funcționeze ca instituție de învățământ.

Scop

Tecnológico de MonterreyScopul lui este de a produce informații capabile să transforme vieți.

Folosim experiențele educaționale pentru a transforma indivizii în agenți ai schimbării dispuși să lucreze în beneficiul tuturor – indivizi care își asumă responsabilitatea pentru propria lor viață și sunt conștienți că acțiunile lor îi pot transforma pe alții – vizionari capabili, talentați, drepti, dedicați, implicați, cu un perspectivă globală și spirit antreprenorial, nu numai la universitate, ci în toate sferele vieții lor.

Educația elevului nostru este o componentă vitală a capacității noastre de a excela. Elevii sunt încurajați să-și transforme realitățile economice, politice, de mediu și sociale la nivel social, profesional și personal.

Viziune

„Leadership, inovare și antreprenoriat pentru înflorirea umană”.

Modelul Tec21

Tec21 permite formarea de abilități solide și cuprinzătoare care vă vor ajuta să rezolvați creativ și strategic provocările prezentului și viitorului.

De ce este unic?

Modelul nostru de învățare bazat pe provocări se bazează pe patru componente cheie:

Învățare bazată pe provocări

Învățarea studenților în timpul studiilor universitare este axată pe relația elevului cu profesorul și cu mediul, în care elevii își dezvoltă abilități disciplinare și transversale, prin rezolvarea provocărilor legate de probleme reale și demonstrându-și măiestria prin diverse dovezi de învățare. În acest Model, unitatea centrală de învățare este contestată.

Personalizare și flexibilitate

Înainte să alegi o carieră, acum alegi o cale:

1. Vei dobândi elementele de bază ale zonei, vei cunoaște cariere conexe și vei confirma ce carieră să alegi.

2. Veți dezvolta competențele de bază ale carierei prin provocări mai concentrate, extinzându-vă în același timp experiența universitară.

3. Veți continua să vă consolidați abilitățile și să oferi carierei tale notă personală bazată pe interesele, pasiunile și planurile tale, prin gama largă de concentrări, sejururi și certificate disponibile.

Profesori inspiratori

Profesorii noștri sunt protagoniști ai uneia dintre cele mai profunde transformări din istoria Tec și a unei schimbări de paradigmă care a stârnit interesul cercurilor academice naționale și internaționale.

Ce practici de predare îi deosebesc? Ei creează medii active de învățare și găsesc în provocări un declanșator pentru formarea abilităților disciplinare și transversale de care aveți nevoie ca student, îndrumându-vă să transferați acele cunoștințe în contexte reale. În plus, sunt la zi și sunt legate de practica lor și lucrează într-un mod multidisciplinar.

Admitere

Locații

 • Monterrey

  Eugenio Garza Sada 2501, 64849, Monterrey

 • Guadalajara

  Avenida General Ramón Corona 2514, 45138, Guadalajara

  • Santiago de Querétaro

   Epigmenio González 500 Fracc. San Pablo, 76130, Santiago de Querétaro

   • Mexico City

    Campus Santa Fe, 01389, Mexico City

    • Mexico City

     Ciudad de México Campus, 14380, Mexico City

     Întrebări