Keystone logo
Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Introducere

De ce să înveți abilități solicitate la Tecnológico de Monterrey ?

Programele noastre pregătesc studenții cu abilitățile solicitate de care au nevoie pentru a avansa sau pentru a începe o carieră în codificare, analiza datelor sau securitate cibernetică. Combinăm o experiență de clasă virtuală cu programe dinamice predate de instructori cu experiență. Cu sprijin extins pentru studenți și o gamă largă de resurse, oferim o educație care vă va ajuta să găsiți calea spre succes.

  • Cursurile noastre învață cele mai recente abilități de pe piață* pentru domeniile codării, analizei datelor și securității cibernetice.
  • Ambele programe oferă programe convenabile cu fracțiune de normă pentru studenții care doresc să rămână la locul de muncă actual în timp ce învață noi abilități valoroase pe timp de noapte, ceea ce este grozav pentru cursanții adulți.
  • Construiți un portofoliu larg de proiecte sau aplicații web pentru a vă prezenta cunoștințele.
  • Accesați serviciile de carieră Boot Camps pentru a vă sprijini tranziția către dezvoltarea web sau analiza datelor.

*Materialul acoperit în aceste cursuri poate fi modificat în funcție de cererea pieței.

Aceste programe sunt oferite prin intermediul Tecnológico de Monterrey în colaborare cu edX.Despre edXedX, parte a 2U Inc., lucrează cu universități și organizații respectate pentru a oferi formare inovatoare, bazată pe competențe, unei comunități de peste 45 de milioane de cursanți din întreaga lume, pentru a-i sprijini în fiecare etapă a vieții și carierei lor. edX oferă tabere de pregătire printr-o experiență de învățare captivantă cu servicii de experți și resurse valoroase. Începând cu 2021, absolvenții au fost angajați de peste 6.700 de companii, inclusiv peste 62% din Fortune 100.

Locații

  • Monterrey

    Avenida Eugenio Garza Sada Sur,2501 Sur, 64849, Monterrey

    Întrebări