Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Sunway University Online

Sunway University Online

Sunway University Online

Introducere

Bine ați venit la Sunway University, una dintre universitățile private de top din Malaezia, care este o instituție strict non-profit și dedicată educației de calitate, sprijinirii întreprinderilor și desfășurării cercetării concentrate pe problemele globale cheie.

Universitatea are un rating de 5 stele „excelent” de către guvernul malaezian (în cel mai recent exercițiu de evaluare Setara) și este una dintre doar unsprezece universități din Malaezia care au primit statutul special de „Premier Digital Technology University”. Am dezvoltat colaborări strânse cu multe universități internaționale de top, inclusiv Universitatea Harvard și Universitățile din Oxford și Cambridge. Unii profesori din acesta din urmă dețin întâlniri distinse în vizită, oferind prelegeri ocazionale universității noastre și comunității mai largi din Sunway City prin seria noastră de prelegeri publice Jeffrey Cheah Distinguished Speakers. Acestea sunt numite după fondatorul Sunway City și al Universității, Tan Sri Jeffrey Cheah, care este, de asemenea, președintele Sunway Group, unul dintre conglomeratele industriale de top și dezvoltatorii Sunway City din Malaezia. Avem o relație foarte strânsă cu Universitatea Lancaster din Marea Britanie, permițând studenților noștri de la multe programe să se califice și pentru diplome Lancaster.

Viziunea noastra

Să fii o universitate de clasă mondială

Misiunea noastră

Să hrănim indivizi completi și să ne devotăm descoperirii, progresului, transmiterii și aplicării cunoștințelor care satisfac nevoile societății noastre și ale comunității globale.

Crezul nostru

Universitatea Sunway își va îndeplini misiunea cu integritate și dedicare fermă excelenței, întreprinderii, profesionalismului, încrederii financiare, inovării, respectului reciproc și spiritului de echipă

Obiectivele noastre educaționale

Studenții Sunway University vor:

  • să devină studenți independenți, de-a lungul vieții, care urmăresc în mod activ cunoașterea și apreciază aplicarea sa globală la dezvoltarea economică, politică, socială și culturală
  • să fie împuternicit cu competențele și capacitatea de a contribui la o lume economică, socială și tehnologică în schimbare rapidă
  • să dezvolte calități puternice de conducere și abilități de comunicare
  • să fie pregătiți pentru o carieră care să le permită să conducă vieți productive, pline de viață și semnificative
  • valoarea integrității și devin membri etici, responsabili, responsabili și responsabili ai societății

Programele noastre academice includ o gamă largă de diplome, diplome de licență, diplome de master și diplome de doctorat. Oferim și câteva cursuri scurte. Toate programele noastre au fost concepute pentru a satisface nevoile industriei și pentru a oferi oportunități optime de angajare sau studii ulterioare. Multe dintre programele noastre de studii conduc, de asemenea, la diplome ale Universității Lancaster, Marea Britanie. Unele programe includ și pregătirea pentru examenele profesionale ale anumitor organisme profesionale sau scutiri de la astfel de examene pentru recunoașterea organismului profesional.

Clasamente

Universitatea este relativ tânără după standardele globale, dar este deja clasată în primele 2% dintre universități din lume (QS World University Rankings). În ediția din 2022, Universitatea Sunway s-a clasat printre primele 18% în QS Asia University Rankings 2022, precum și a fost clasată în primele 150 de universități din lume sub 50 de ani.

Locații

  • Petaling Jaya

    Jalan Universiti,5, 47500, Petaling Jaya

    Întrebări