Keystone logo
© Eva Dang
Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Introducere

Descoperiți Forța. Realizați obiectivele. Exudă cunoștințele

Școala de Afaceri Stanmore este una dintre cele mai bune școli de afaceri online din Londra. Cu peste un deceniu de predare și experiență de învățare, modelarea afacerilor și transformarea carierelor pe tot globul. Forța noastră academică inspiră o minte de afaceri autentică și provocatoare, împuternicind studenții noștri să dezvolte o abordare cu adevărat inovatoare într-un mediu academic unic.

Suntem lideri dedicați cu o dorință de învățare și un angajament față de predarea la nivel mondial. Diferitele noastre facultăți internaționale sunt experți cu influență remarcabilă, care generează o bogăție de cunoștințe și leadership prin combinarea celor mai bune abilități academice și reale de rezolvare a problemelor. Ele sunt dedicate pentru a ajuta elevii să-și descopere punctele forte și să se gândească în afara casetei. Elevii beneficiază de experiența lor, învățând tot timpul cum să aibă un impact pozitiv asupra modului în care lumea își desfășoară activitatea.

Suntem un organism proeminent în domeniul expertizei în afaceri și anticipăm cu nerăbdare să transmitem înțelepciunea noastră generațiilor viitoare. Este o școală globală cu ambiție globală. Oferim o experiență inovatoare de învățare care nu este limitată de limite, ceea ce, în schimb, ne conferă un avantaj competitiv unic.

Căutăm în mod constant noi căi de îmbunătățire și de progres pentru a reflecta lumea dinamică a afacerilor. Suntem plini de entuziasm, încurajare și pozitivitate. Majoritatea studenților noștri de masterat provin din afara Marii Britanii și studenții noștri din cadrul Facultății de Educație provin din peste 60 de țări diferite. Experimentând mediul nostru universitar unic și accesul la rețeaua puternică de tutori din întreaga lume, continuă să sculpteze oameni de succes și cariere din întreaga lume.

Locații

 • London

  85 Great Portland Street, London, W1W 7LT., W1W 7LT, London

  • UK Online

   UK Online, Regatul Unit

   Întrebări