Keystone logo
Stanford University Dezvoltarea copilului Stanford: Comportament și sănătate mintală
Stanford University

Dezvoltarea copilului Stanford: Comportament și sănătate mintală

Online USA

6 Weeks

Engleză

Part time

USD 1.500

Învățământ la Distanță

Introducere

109555_button_read-mai-mai-despre-acest-program-pe-site-ul-web-scoli.png

Obțineți o abordare practică, bazată pe știință, pentru a ajuta copiii să fie mai fericiți și mai sănătoși, cu instrumente pentru a gestiona comportamentul provocator, a încuraja conexiunea socială și a sprijini sănătatea mintală.

Este bine cunoscut faptul că copilăria joacă un rol semnificativ în formarea adulților sănătoși din punct de vedere fizic și mental. Factorii sociali, de mediu și comportamentali pozitivi pot contribui la dezvoltarea unui copil mai târziu în viață. Cu toate acestea, nu toți copiii sunt la fel: fiecare necesită o abordare unică și este imperativ ca rolul dezvoltării identității individuale în mediile de susținere să fie recunoscut.

Studiați psihologia copilului din această perspectivă importantă în cursul online scurt Dezvoltarea copilului: Comportament și sănătate mintală, conceput de experți în dezvoltarea copilului de la Centrul Stanford pentru Educație pentru Sănătate (SCHE), parte din Stanford Medicine. Valorificând interesele și motivațiile personale ale fiecărui copil, veți învăța să creați un spațiu care favorizează interacțiuni pozitive și învățare optimă. Pe parcursul a șase săptămâni, veți analiza abordări practice, bazate pe știință, pentru a încuraja abilitățile înnăscute de învățare ale unui copil și tehnici de disciplină comportamentală pozitivă pentru a preveni și a aborda comportamentul copiilor. Veți explora, de asemenea, impactul educației parentale și veți înțelege importanța conexiunii sociale a unui copil cu adulții și semenii. În sfârșit, cursul examinează pașii pe care îi puteți face pentru a susține sănătatea mintală a unui copil, pentru a-l ajuta să se dezvolte într-un mod sănătos și fericit.

La finalizarea acestui curs, vei pleca cu:

 • Strategii practice, bazate pe știință, pentru a sprijini dezvoltarea copiilor mai fericiți și mai sănătoși.
 • Intervenții comportamentale pozitive pentru a vă ajuta să gestionați comportamentul provocator la copii, cu abilitățile de a identifica și susține problemele de sănătate mintală.
 • O perspectivă cheie asupra importanței conexiunii sociale, ajutându-vă să încurajați dezvoltarea socială sănătoasă a copilului.

Programa cursului

Învățați să susțineți sănătatea mintală a copilului și relațiile sociale pozitive în timp ce lucrați prin modulele săptămânale ale acestui curs scurt online.

 • Modul de orientare
  Bine ați venit în campusul dvs. online
 • Modulul 1
  Diverși factori de dezvoltare pozitivă
 • Modulul 2
  De la naștere până la școală – etape de dezvoltare
 • Modulul 3
  Experiența parentală
 • Modulul 4
  Construirea de conexiuni între egali
 • Modulul 5
  Comportament provocator - ce înseamnă și cum să reacționezi
 • Modulul 6
  Sprijinirea sănătății mintale ale copilului

Vă rugăm să rețineți că titlurile modulelor și conținutul acestora pot fi modificate în timpul dezvoltării cursului.

Acest curs este pentru tine?

Profesioniștii care se angajează cu copiii, fie în contexte educaționale, fie în asistență medicală, vor beneficia de acest curs online practic, bazat pe știință. Acești indivizi vor dobândi tehnici și cunoștințe pentru a sprijini mai bine dezvoltarea unui copil în timp ce lucrează în roluri în industria medicală sau de asistență medicală, cum ar fi medici, specialiști pediatri, terapeuți și asistenți sociali. Cei din ocupațiile legate de copil, inclusiv profesorii, părinții, îngrijitorii și consilierii școlari, vor avea ocazia să studieze abordări pozitive privind creșterea copiilor și etapele cheie ale dezvoltării. Toți cursanții vor pleca cu o înțelegere clară și aprofundată a modului de a sprijini și încuraja un copil pe măsură ce se dezvoltă - social, emoțional și fizic.

[Înregistrează-te acum]

O educație online care te diferențiază

Acest curs scurt online Stanford Center for Health Education este oferit în colaborare cu GetSmarter. Alăturați-vă unei comunități în creștere de profesioniști la nivel mondial care au beneficiat deja de oportunitatea de a:

 • Obține competențe verificabile și relevante și câștigă recunoaștere neprețuită dintr-o selecție internațională de universități, în întregime online și în timpul tău.
 • Bucurați-vă de o experiență de învățare online personalizată, mediată de oameni, creată pentru a vă face să vă simțiți sprijinit la fiecare pas.
 • Experimentați o abordare flexibilă, dar structurată a educației online, în timp ce vă planificați învățarea în jurul vieții pentru a îndeplini etapele săptămânale.

Studenți ideali

Rezultatul programului

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări