Keystone logo
Stanford University

Stanford University

Stanford University

Introducere

Centrul Stanford pentru Educație pentru Sănătate, care face parte din Medicina Stanford, își propune să împuternicească profesioniștii din domeniul sănătății la nivel mondial, oferind o învățare accesibilă care să valorifice Stanford University în practica medicinei.

SCHE susține convingerea că educația dă putere, iar educația pentru sănătate salvează vieți.

Despre Centrul Stanford pentru Educație pentru Sănătate

Centrul Stanford pentru Educație în Sănătate (SCHE), parte a Stanford Medicine, își propune să sprijine profesioniștii din domeniul sănătății de la fiecare nivel, atât în SUA, cât și în întreaga lume. Prin furnizarea de formare eficientă și eficientă, se străduiește să crească disponibilitatea globală a furnizorilor de servicii medicale cu cunoștințe și înaltă calificare, care sunt echipați pentru a îmbunătăți nivelul de servicii în zonele cele mai vulnerabile ale lumii și au un impact social de durată.

Cursuri scurte online de Stanford Center for Health Education

SCHE a creat un portofoliu de cursuri scurte online care oferă practicienilor din domeniul sănătății o mai bună înțelegere a modului în care pot avea grijă de bunăstarea mentală și fizică a pacienților lor și creează un public mai informat. Cursurile oferă o abordare holistică a sănătății, abordând exercițiile fizice, nutriția și bunăstarea mentală, cu conținut conceput de profesorii de la Stanford Medicine Center for Health Education.

De ce să înveți online cu Centrul Stanford pentru Educație pentru Sănătate

Prin colaborarea sa cu GetSmarter, o marcă 2U, Inc., SCHE este capabilă să ofere educație de înaltă calitate și antrenantă în domeniul sănătății profesioniștilor care lucrează din întreaga lume, asigurând cel mai mare impact posibil asupra provocărilor globale de sănătate și bunăstare. Cursanții au acces la active digitale care reflectă cunoștințele și expertiza stimatei facultăți de la Stanford Medicine, precum și oportunitatea de a intra în rețea cu membrii industriei internaționale de asistență medicală. Datorită modelului flexibil de învățare online, aceste cursuri cu fracțiune de normă se încadrează în programul chiar și al celui mai ocupat cursant, oferind totuși o experiență personalizată cu sprijin și feedback de la experți.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Stanford

    Serra Mall,450, 94305, Stanford

    Întrebări