Keystone logo
© University Building: CB-RACK: Fotografie
SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

Introducere

Vă dăm putere să vă atingeți obiectivele

Cu noi, veți dobândi competențele și abilitățile precise necesare pentru următorii pași. Vă îndrumăm și vă sprijinim în mod activ pe tot parcursul călătoriei, ajutându-vă ori de câte ori aveți nevoie. Pasiunea noastră ne determină să vă ajutăm să excelați atât în studii, cât și în viața de zi cu zi, permițându-vă să vă porniți pe calea dumneavoastră unică cu succes și fără griji.

Despre noi

SRH Fernhochschule - Universitatea de învățământ la distanță, recunoscută de stat, este specializată în opțiuni de studiu online care se potrivesc profesioniștilor care lucrează. În calitate de lider de calitate în domeniul învățământului la distanță, universitatea a dezvoltat un model de studiu care oferă flexibilitate maximă și garantează servicii excelente. Campusul nostru online inovator (E-Campus) servește drept centru pentru studiile dumneavoastră, permițându-vă să reușiți oriunde și oricând vă convine, gestionând în același timp munca, pregătirea, familia sau angajamentele sportive.

Universitatea noastră oferă o selecție de 70 de programe online de licență și masterat, precum și peste 90 de certificate universitare. Cursuri și examene față în față opționale sunt disponibile în 21 de locații. În prezent, peste 12.000 de studenți și participanți la certificate sunt înscriși la cea mai mare universitate din landul Baden-Württemberg, care a fost votată cea mai populară universitate de învățământ la distanță din Germania pentru a șasea oară în 2024.

În calitate de universitate acreditată de sistem cu recunoaștere permanentă de stat acordată de Statul Federal Baden-Württemberg, deținem sigiliul de calitate al Consiliului German de Acreditare. Toate programele de studii și cursurile certificate au primit acreditare de stat.

Vă ducem la următorul nivel

La Universitatea SRH de Învățare la Distanță, oferim un program de studii adaptat nevoilor dvs. unice, oferind flexibilitate și suport individualizat care se adaptează circumstanțelor dvs. de viață. În calitate de ghid personal, vă stăm alături la fiecare pas, mânați de pasiunea noastră pentru succesul dumneavoastră.

Locații

  • Riedlingen

    Kirchstraße,26, 88499, Riedlingen

Întrebări