Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Spalding University Online

Spalding University Online

Spalding University Online

Introducere

Alăturați-vă misiunii noastre de a servi pe ceilalți

Misiunea noastră este mai mult decât cuvinte pe hârtie. O trăim. Îl împărtășim. Ne mândrim cu ea. În calitate de student online la Universitatea Spalding, vă invităm să ne luați misiunea de a servi pe ceilalți împreună cu voi în lume.

Universitatea Spalding este o comunitate diversă de cursanți dedicată satisfacerii nevoilor vremurilor în tradiția Surorilor Carității din Nazaret prin studii liberale și profesionale de licență și absolvenți de calitate, bazate pe valori spirituale, cu accent pe slujire și promovarea păcii. si dreptatea.

De ce Spalding?

Diverse. Inclusiv. Milos.

Alăturați-vă comunității noastre diverse de oameni care sunt fundamental diferiți unul de altul, dar au aceleași obiective de a învăța, de a crește și de a duce mai departe tradiția de a-i sluji pe ceilalți cu un spirit plin de compasiune.

Serviciu pentru Alții

Scufundați-vă în numeroasele oportunități pe care le oferim pentru a-i servi pe alții și a face bine.

Compasiunea în acțiune

Deveniți parte din prima instituție din lume certificată ca Universitate Compasivă.

Condus de misiune. Milos.

Spalding University Online este o casă pentru studenți de toate vârstele, din toate categoriile sociale, care se reunesc pentru a obține o diplomă avansată pentru a-și îmbunătăți viața și viața altora. Vă invităm să vă alăturați comunității noastre diverse de oameni care sunt fundamental diferiți unul de celălalt, dar împărtășesc aceleași obiective: să învățați, să creșteți și să îndepliniți misiunea Spalding de a-i sluji pe alții cu un spirit plin de compasiune.

Universitatea Spalding este prima universitate plină de compasiune din lume certificată în Charter for Compassion, o coaliție internațională interconfesională de organizații și persoane dedicate creării unei economii juste și a unei comunități globale pașnice.

Locații

  • Louisville

    South 4th Street,901, 40203, Louisville

    Întrebări