Keystone logo
SIT Graduate Institute Doctorat în relații internaționale - PhD (Online)
SIT Graduate Institute

Doctorat în relații internaționale - PhD (Online)

Online

4 Years

Engleză

Part time

31 Jan 2025

May 2025

USD 79.500

Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Un doctorat pentru profesioniștii din domeniul afacerilor internaționale care doresc să analizeze, să critice și să îmbunătățească răspunsurile la conflicte, deplasări și securitate umană.

De ce un doctorat în relații internaționale de la Sit?

Cetățenii din întreaga lume sunt martorii unor schimbări majore în ordinea mondială, pe măsură ce apar noi centre de putere, mișcările populiste cresc, iar instabilitatea politică și conflictele conduc oamenii dincolo de frontierele naționale. Doctoratul SIT în relații internaționale este un doctorat profesional conceput pentru cei dornici să înțeleagă mai bine și să abordeze aceste provocări, avansând în același timp în carieră.

Acest doctorat cu jumătate de normă este conceput pentru profesioniștii care lucrează în domeniul afacerilor internaționale și care sunt interesați de consolidarea păcii, de răspunsul la conflicte și refugiați, precum și de afacerile umanitare. Pe parcursul a patru ani, studenții critică abordările tradiționale ale geopoliticii și oferă abordări bazate pe dovezi pentru îmbunătățirea securității umane.

Programul include două rezidențe internaționale de 10 zile. În timpul primului an de rezidență în Serbia, veți examina criza refugiaților și creșterea iliberalismului. În timpul celui de-al doilea an de rezidență în Iordania, veți examina peisajul conflictelor și puterea alianțelor regionale și globale în modelarea afacerilor externe. Cursurile online specializate privind migrația forțată, studiile privind pacea și conflictele, precum și guvernanța globală și securitatea umană completează fiecare rezidență și vă oferă competențele necesare pentru a conduce proiecte complexe și a influența politicile și practicile prin cercetare originală.

Cu profesori, consilieri și diplomați din întreaga lume, acest program se bazează pe istoria de 60 de ani a SIT de educație experiențială și parteneriate globale pentru a oferi o perspectivă globală unică pe care studenții o pot aplica, în timp real, în contextele lor de lucru în timp ce își obțin diplomele de doctorat.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Mba în dezvoltarea durabilă și în diplomație
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia
 • MSc în diplomație și afaceri internaționale (mdia)
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia
 • Doctor în Diplomație și Afaceri Internaționale
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia