Keystone logo
SFH StudyFromHome Sprijinirea predării
SFH StudyFromHome

Sprijinirea predării

Wolverhampton, Regatul Unit

8 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 399

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

  • Calificare: Sprijinirea predării
  • Organismul de atribuire: TQUK
  • Sprijin: 12 luni
  • RQF Listed: Da - 32 de puncte de credit (601/2731/4)
  • Ofqual Recunoscut: Da
  • Durata estimată de studiu: 180 de ore

* Este necesară plasarea într-o școală de cel puțin o zi pe săptămână pe durata cursului.

Dacă nu reușiți să obțineți munca voluntară, atunci ar trebui să vă uitați la Premiul de susținere a predării și învățării în școli de nivelul 3.

detaliile platii

  • Plata integrală: £ 399
  • Plata în etape: prima dvs. plată va fi de 99 RON, apoi se va înființa un debit direct pentru șapte plăți lunare de 50 £. Numai la dispoziția studenților cu un cont bancar din Marea Britanie.

Este acesta cursul potrivit pentru mine?

Există multe calificări pentru Asistentul de predare și identificarea celui care vă convine cel mai bine poate fi adesea dificil. Am elaborat un ghid pentru a vă ajuta să identificați când o calificare este autentică și, de asemenea, să vă ajute să alegeți cea mai bună pentru dvs.

Ce învăț?

Învățământul Superior și Învățarea în Școli Certificatul de Nivelul 3 este potrivit pentru cei care lucrează deja sau se oferă voluntariat într-o școală, în rolul Asistentului didactic, Asistentului de clasă sau Asistentului de suport pentru învățare. Se axează pe elevii care susțin direct predarea și învățarea elevilor într-o zonă care necesită cunoștințe și abilități de specialitate.

Calificarea este pe deplin recunoscută și acceptată de OFSTED și califică elevii ca un asistent de predare de nivel 3.

Cum functioneaza

Sprijinul este oferit pe o perioadă de până la 12 luni, dar depinde în întregime de cât de repede veți lucra pe parcurs. Timpul estimat de studiu este de 180 de ore, astfel încât, dacă veți obține o medie de aproximativ 5-6 ore pe săptămână de studiu, veți termina în 8-9 luni.

Cursul este livrat pe hârtie în dosare. Acestea sunt ale dvs. pentru a vă păstra, astfel încât să puteți scrie pe ele, să noteze etc. Pachetul dvs. va conține tot ce aveți nevoie pentru a începe cursul, inclusiv lecțiile dvs., instructorul și informațiile de suport. În plus, este inclus un ghid de studiu care explică cum să începeți, împreună cu note de studiu cuprinzătoare pentru fiecare element al cursului.

Sprijinul este oferit pe tot parcursul cursului prin intermediul unui tutore care poate fi trimis prin e-mail în orice moment, dacă întâlniți ceva ce nu sunteți sigur. Există, de asemenea, o echipă de asistență prin telefon. Nu ezitați să întrebați dacă nu sunteți sigur!

Cursul este împărțit în unsprezece unități. La sfârșitul fiecărei unități, veți termina o sarcină pe care o veți trimite e-mail-ului tutorelui dvs. O sarcină este un set de întrebări bazate pe unitatea pe care tocmai ați studiat-o. Dacă există zone pentru îmbunătățiri sau pentru ceva ce ați înțeles greșit, veți avea întotdeauna posibilitatea de a vă re-trimite. În paralel, veți crea un portofoliu de dovezi. Aici documentați exemple de sarcini și activități pe care le completați în sala de clasă. Fișele dvs. de evidență vor fi semnate de către profesorul pe care îl lucrați alături în clasă.

Vestea bună este că nu există examene! Odată ce ați terminat toate lucrările / lucrările de portofoliu pe care le finalizați cursul.

Cerințe de intrare

Trebuie să fii angajat sau să ai cel puțin o zi de lucru voluntar într-un cadru școlar de clasă de primire sau de mai sus. Aceasta poate fi împărțită, de exemplu, două dimineți pe săptămână sau două după-amieze.

Dacă pierdeți o săptămână, din orice motiv acest lucru este bine, recomandarea este pur și simplu să vă asigurați că aveți suficient timp în clasă pentru a aduna dovezile necesare pentru a finaliza cursul.

Silabă

Unitatea 1: Înțelegerea dezvoltării copilului și a tinerilor

Această unitate oferă cunoașterea și înțelegerea modului în care se dezvoltă copiii și tinerii de la naștere până la 19 ani, incluzând perspectivele teoretice. Aceasta include, de asemenea, acțiunile întreprinse atunci când se identifică diferențe de dezvoltare și efectele potențiale ale tranzițiilor asupra dezvoltării copiilor și a tinerilor.

Unitatea 2: Înțelegerea modului de a proteja bunăstarea copiilor și a tinerilor

Această unitate oferă cunoștințele și înțelegerea necesară pentru a sprijini protecția copiilor și a tinerilor. Unitatea conține material pentru siguranță electronică.

Unitatea 3: Sprijinirea sănătății și siguranței copiilor și tinerilor

Această unitate oferă cunoștințele, înțelegerea și abilitățile necesare pentru a sprijini sănătatea și siguranța copiilor și a tinerilor. Aceasta necesită o demonstrație de competență în recunoașterea pericolelor și efectuarea de evaluări ale riscurilor în cadrul locului de muncă.

Unitatea 4: implicarea în dezvoltarea personală a copiilor și a tinerilor

Această unitate este destinată celor care lucrează în medii de sănătate sau de îngrijire socială sau cu copii sau tineri într-o gamă largă de setări. Unitatea ia în considerare dezvoltarea personală și practica reflexivă, care sunt atât fundamentale pentru astfel de roluri

Unitatea 5: Susținerea activităților de învățare

Această unitate oferă cunoștințele, înțelegerea și abilitățile necesare sprijinirii activităților de învățare. Aceasta necesită competență în sprijinirea ciclului de planificare, livrare, evaluare și revizuire.

Unitatea 6: Promovarea comportamentului pozitiv al copiilor și al tinerilor

Această unitate oferă cunoștințele, înțelegerea și abilitățile necesare promovării comportamentului pozitiv al copiilor și al tinerilor. Aceasta necesită demonstrarea competenței în promovarea comportamentului pozitiv, gestionarea comportamentului inadecvat, abordarea comportamentului provocator și contribuția la revizuirea politicilor de comportament și de comportament.

Unitatea 7: Dezvoltarea relațiilor profesionale cu copiii, tinerii și adulții

Această unitate acoperă competența necesară dezvoltării relațiilor profesionale cu copiii, tinerii și adulții.

Unitatea 8: Promovarea egalității, diversității și incluziunii în munca cu copiii și tinerii

Această unitate oferă cunoștințele, înțelegerea și abilitățile necesare promovării egalității, diversității și incluziunii în munca cu copiii și tinerii. Aceasta necesită demonstrații în promovarea egalității și diversității și sprijinirea incluziunii.

Unitatea 9: Evaluarea suportului pentru învățare

Această unitate oferă cunoștințele, înțelegerea și abilitățile pentru a sprijini evaluarea pentru învățare. Aceasta necesită demonstrarea competenței în utilizarea strategiilor de evaluare pentru a promova învățarea, sprijinirea cursanților pentru a-și revizui strategiile de învățare și pentru a le realiza și pentru a lucra cu profesorul pentru a revizui evaluarea proceselor de învățare și a rezultatelor.

Unitatea 10: Comunicarea și relațiile profesionale cu copiii, tinerii și adulții

Această unitate oferă cunoștințele și înțelegerea care stau la baza comunicării eficiente și a relațiilor profesionale cu copiii, tinerii și adulții.

Unitatea 11: Școli ca organizații

Această unitate își propune să pregătească elevul pentru a lucra într-o școală. Acesta acoperă cunoașterea și înțelegerea structurii învățământului, modul în care sunt organizate școlile, ethosul școlii, misiunea, obiectivele și valorile, cadrele legislative și politice și contextul larg în care funcționează școlile.

Rezultatul cursului

Acest curs oferă studenților de succes o calificare de la TQUK, reglementată de Ofqual. TQUK este o organizație de acordare a premiilor recunoscută de Oficiul pentru Calificări și Examinări (Ofqual) din Anglia și de guvernul galez.

Aceasta este o calificare bazată pe competențe potrivită pentru toate rolurile din școală, inclusiv personalul din cadrul site-ului, administratorii etc., precum și cei care lucrează direct cu copiii și tinerii. Acesta urmărește dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerii pe care toți cei care lucrează într-un mediu școlar vor avea nevoie și vor acoperi domenii cum ar fi salvgardarea, comunicarea și înțelegerea contextului școlar.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare