Keystone logo
© BIMM University
SFH StudyFromHome

SFH StudyFromHome

SFH StudyFromHome

Introducere

Despre noi

Studiul de la Acasă a fost fondat de Anthony Weaver.

După ce a lucrat în sectorul de învățământ la distanță de peste zece ani, Anthony a câștigat o mulțime de cunoștințe și experiență, precum și a întâmpinat frustrările cu care se confruntă pe cei care doresc să studieze în acest mod.

Învățarea la distanță oferă numeroase beneficii ... abilitatea de a studia de la domiciliu, la lucru, în mișcare ... și, important, atunci când doriți, fie dimineața, după-amiaza, seara sau chiar în mijlocul nopții. Cu toate acestea, are pericolele sale. De unde știi dacă o calificare este autentică? Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări cerute și din păcate, elevilor nu li se dă întotdeauna răspunsul corect.

Acesta este locul unde vine Studiul de la Acasă. Scopul nostru cel mai important este să asigurăm studenților să înțeleagă pe deplin ce înseamnă calificarea lor și cum le va aduce beneficii. Cinstea și transparența sunt fundamentele pe care o acționăm.

Vă recomandăm cu insistență să discutați cu consilierii noștri, fie prin telefon, fie prin chat live, iar toate întrebările dvs. pot fi preluate și vă putem asigura că sunteți înarmați cu informațiile corecte pentru a vă atinge obiectivele viitoare.

117684_117657_FB_banner_title_final_with_contact_JPG1.jpg

Locații

  • Wolverhampton

    Wolverhampton, Regatul Unit

Întrebări