Keystone logo
Setanta College Master of Science în Coaching de Performanță (Online)
Setanta College

Master of Science în Coaching de Performanță (Online)

Ireland Online, Irlanda

84 Weeks

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9.500 *

Amestecat

* Studenți UE: 9.500 EUR; Studenți internaționali: 13.500 dolari

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Contextul cursului

Scopul principal al programului este de a permite practicanților să integreze cunoștințele dintr-o gamă largă de domenii în generarea de soluții de performanță. Metodele de predare și învățare vor fi bazate pe un format de învățare combinat, care va include o combinație de cursuri online, studii independente, evaluări la locul de muncă, săptămâni de ședere rezidențială și contribuții regulate pe forum. Prin aceste metode, practicienii vor dobândi cunoștințe avansate despre teoriile și principiile științifice care stau la baza performanței sportive, exercițiului și coaching-ului.

Acest program oferă baza deciziilor de planificare macro și micro planificare care stau la baza coaching-ului eficient de performanță. În total, oferim o abordare coerentă pentru gestionarea și aplicarea aptitudinilor și practicilor actuale necesare avansării sistemului de condiționare și monitorizare pentru antrenorul sau practicianul aplicat într-o mișcare de dezvoltare, elită, exercițiu și sport. Aceste module, împreună cu practica, vor permite practicanților să ia decizii eficiente în ceea ce privește programarea îmbunătățirii calității circulației și a dezvoltării condițiilor de fitness / condiționare în mod progresiv. Mai mult, modulele vor spori capacitatea practicanților de a evalua critic și de a integra tehnologia într-un plan de performanță eficient în mediile respective.

Acest program include domeniul important de nutriție sportivă și de exerciții fizice, care are scopul de a extinde competențele și competențele elevului atât în domeniul exercițiului, cât și al științei nutriționale, utilizând știința bazată pe dovezi. Antrenorul de performanță va câștiga, de asemenea, o mai bună înțelegere a principiilor coaching-ului aplicat care se referă la dezvoltarea atletului / performerului și la factorii legați de longevitatea sa. În plus, psihologia coaching-ului, care va lua în considerare și abilitățile "mai blânde" ale coaching-ului de performanță, cum ar fi comunicarea și conducerea semnificativă, sunt componente importante pentru practicant. În plus, practicianul va necesita o înțelegere aprofundată și o capacitate de supraveghere a gestionării datelor în cadrul unui mediu de performanță și exerciții care se dezvoltă din punct de vedere tehnologic. Competența în abilități de analiză a datelor este esențială în cadrul unui mediu de performanță în care există o saturație a datelor bazată pe tehnologie. Acest lucru se va lega, de asemenea, de dezvoltarea abilităților de cercetare care să avanseze standardul de lucru și capacitatea de a evalua în mod eficient dovezile utilizate pentru a sprijini luarea deciziilor de către specialistul în antrenor sau exercițiu și echipa de asistență a interpretului.

Module acoperite:

 1. Metode avansate de condiționare și recuperare
 2. Coaching
 3. Managementul datelor și metodele de cercetare
 4. Analiza mișcării și aspecte biomedicale
 5. Sport și Exerciții Nutriție
 6. Coaching aplicat
 7. Proiect aplicat

Durata cursului

Durata programului este de 84 de săptămâni. Aceasta include:

 • 6 Module Online (fiecare modul are o durată de 12 săptămâni)
 • 2 săptămâni separate, locație rezidențială, aplicații practice și prelegeri.
 • Proiect final (alte 3 luni pentru finalizare)

Rezidențial

O mare parte din învățarea pe curs va avea loc printr-o combinație de module on-line și învățare experiențială, cu toate acestea, o parte esențială a cursului va fi rezidențială. Deși conținutul fiecărei locuințe va depinde de modulele întreprinse, obiectivele generale vor fi similare. Fiecare locuință va fi proiectată pentru a atinge următoarele trei obiective:

 • Pentru a oferi instrucțiuni practice și experiență în elementele practice ale conținutului cursului. Chiar dacă cursul se concentrează în principal pe o abordare bazată pe dovezi, se va pune accentul pe competența practică în aplicarea teoriei în practică și în "arta" și "meseria" coaching-ului. În plus, competența în utilizarea și interpretarea datelor utilizând o gamă largă de tehnologii de coaching și procesul de coaching va fi esențială pentru mediul față în față și, prin urmare, rezidențiale va asigura că practicienii primesc instruire de înaltă clasă în elementele practice cheie necesare pentru o practică eficientă din industrie.
 • Pentru a permite efectuarea evaluărilor practice și a evaluărilor bazate pe prezentări.
 • Pentru a oferi o contextualizare și o discuție critică a temelor abordate în materialul online. Aceasta va fi, în esență, o abordare în clasă, înclinată spre predare. Acest mediu va permite practicanților să împărtășească experiențe și să ofere un mediu de învățare extrem de interactiv.

Un program comun de:

Setanta College și Universitatea irlandeză americană

Master of Science în Coachingul de Performanță este acordat de Irish American University, sub acreditarea sa de către Comisia de Medie a Învățământului Superior, unul dintre cele mai importante organisme de acreditare din lume. Mai mult, consiliul de consultanță al Setanta College Profesional Setanta College , alți experți în materie, precum și organizațiile sportive internaționale au informat, revizuit și aprobat conținutul cursului. Acestea includ World Rugby, Institutul de performanță titular, și NSCA care recunosc programe și calificări.

Partenerii programului

Am colaborat cu companii de tehnologie sportivă pentru acest program. Fiecare partener a oferit o imagine de ansamblu asupra fundalului, tehnologiei actuale și evoluțiilor viitoare în cadrul analizei performanțelor sportive, care este inclusă în modulele noastre. În timpul săptămânilor rezidențiale, fiecare dintre aceste companii va fi reprezentată pentru a demonstra utilizarea și aplicarea gamei de produse.

Ce studenți noștri

Luke Davey - Master of Science Student

Luke Davey este Forța

Des Ryan - tutore de oaspete

Des Ryan, șeful echipei de medicină sportivă și dezvoltare sportivă la Academia FC Arsenal, a prins Damian Lawlor în timpul unei săptămâni de atelier.

Detaliile Cursului

metoda de livrare

Fiecare modul va fi evaluat folosind un proiect aplicat.

Rezultatele învățării

Calificarea recunoscută la nivel internațional și recunoscută de industrie vă va oferi:

 • O înțelegere avansată a tehnologiei actuale și a celor emergente, a cunoștințelor și a practicilor în domeniul științei performanței.
 • Abilități practice de coaching în aplicarea tehnologiei în sport.
 • Pregătirea și încurajarea urmăririi viitoarelor oportunități de coaching și de management al performanței.
 • Instrumente de gândire creative, critice și reflective, care încurajează aplicarea și evaluarea.
 • O abordare multidisciplinară de a lucra cu încredere în sport și la performanțele umane la un nivel de elită.

Oportunități de carieră

Acest curs va produce absolvenți capabili de coaching, planificare, gestionare și implementare a celor mai recente tehnologii și metodologii sportive bazate pe știința actuală și aplicarea sa practică. Ca atare, este de așteptat ca absolvenții să fie bine pregătiți să accepte niveluri ridicate de responsabilitate într-o varietate de sectoare de sport și de fitness. Acestea includ, dar nu se limitează la:

 • Elite și niveluri de amatori în echipă și sportive individuale
 • Organele naționale de conducere ale sportului (NGB)
 • Sănătate și sectorul public
 • Sănătate și Fitness
 • Freelance și consultanță
 • Tehnologie sportivă, echipament și știință de performanță

Absolvenții noștri sunt extrem de ocupabili în întreaga lume. În prezent, absolvenții noștri sunt angajați în următoarele sectoare:

 • Fotbal Premier League
 • Turul European de Golf
 • Turul PGA (SUA)
 • AFL Australia
 • Australia Rugby Union
 • Anglia de Rugby Union
 • Echipa de Fotbal Irlandeză de Rugby
 • Federația Franceză de Rugby
 • NFL (SUA)
 • Lumea Rugby
 • Echipe sportive internaționale

Cerințe de intrare

Candidații pot fi acceptați în program cu un grad de 2.1 în oricare dintre următoarele:

 • Forța și condiționarea, Știința sportivă, Fizioterapia sportivă, Antrenamentul sportiv sau un domeniu de studiu similar și cel puțin trei ani experiență profesională relevantă

SAU

 • O calificare profesională adecvată (cum ar fi CSCS, UKSCA) și cel puțin cinci ani de experiență relevantă

SAU

 • Înregistrarea cazurilor speciale: participanții potențiali care nu îndeplinesc cerințele de intrare pentru programul detaliat mai sus, dar care se pot califica pentru admitere prin îndeplinirea altor criterii echivalente, ar trebui să se adreseze Administratorului Colegiului pentru examinare. Un interviu poate face parte din procesul de selecție pentru toate căile de aplicare.

Competența engleză care trebuie demonstrată prin oricare dintre următoarele:

 • GCSE trece în limba engleză la gradul C sau mai sus
 • IELTS cu un scor general mediu de 6,5 pentru studii postuniversitare cu cel puțin 5,5 în fiecare component TOEFL IBT scor minim de 88 IBT pentru postuniversitare **
 • Cambridge English: Advanced (CAE): examene luate din ianuarie 2015 - scor general de 176 pentru studii postuniversitare cu cel puțin 162 în fiecare componentă; examene luate înainte de ianuarie 2015 - Gradul C și nu mai puțin de limită în fiecare abilitate pentru studenții universitari și postuniversitari
 • Trinity College calificări în limba engleză: ISE III Pass pentru cursuri postuniversitare și aplicații de cercetare Testele IESOL / ISESOL ale orașului și ale breslelor la niveluri de experți și de masterat (C2 și C1) pentru majoritatea programelor postuniversitare.
 • Test Pearson de limba engleză Academic (PTE Academic), cu un minim de 67 de puncte în fiecare element pentru majoritatea programelor postuniversitare

Recunoaștere și acreditare

Proiectat, validat și acreditat de experți și organizații din industrie

Master of Science în Coaching-ul de Performanță este acordat de Universitatea Irish American, în cadrul acreditării sale de către Comisia Statelor Unite pentru Învățământul Superior. Acesta este unul dintre cele mai importante organisme de acreditare din lume, recunoscut la nivel global, și intră sub acuzația de învățământ superior din cadrul Consiliului Educației din SUA.

Mai mult, consiliul de consultanță al Setanta College Profesional Setanta College , alți experți în materie, precum și organizațiile sportive internaționale au informat, revizuit și aprobat conținutul cursului. Acestea includ World Rugby, Institutul de performanță titular și NSCA (National Strength

Taxe

 • Studenți UE: 9.500 €
 • Studenți internaționali: 13.500 dolari
 • Cursul următor începe: 24 septembrie 2019

IMPORTANT: Nu există nici o intrare automată pe Program. Pentru a fi luate în considerare pentru Master of Science în Coaching de Performanță, vă rugăm să completați formularul de înscriere pe site-ul nostru.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master in Antrenament sportiv de inalta performanta - Online
  • Online
 • Master privat în antrenor de fotbal și direcție sportivă - online
  • Online