Keystone logo
© Domus Academy
Selinus University Business School

Selinus University Business School

Selinus University Business School

Introducere

Bine ați venit la Selinus Business School

Atestăm lideri care fac diferența în lumea afacerilor

Munca noastră instituțională este dedicată certificării competențelor manageriale dobândite și studiilor anterioare pentru utilizare profesională în perspectivă internațională. Școala de afaceri a Universității Selinus este o corporație independentă de învățare la distanță online, care oferă studii globale și globale flexibile la nivel universitar pentru licență în Administrarea afacerilor (BBA), Master of Business Administration (MBA), Doctor în Business Administration (DBA) în toate domeniile. de Afaceri și Management.

Certificatele și diplomele de licență, master și doctorat, eliberate de Universitatea Selinus la finalizarea unei disertații finale, sunt certificate și diplome profesionale și internaționale emise de sediul Roseau Walley prin intermediul Unielinus Europe, cu sediul în Londra, care este licențiat pentru distribuția globală a Selinus Programele universitare. Diplomele se acordă pe baza creditelor obținute și în legătură cu validarea programelor de studiu, precum și pe baza recomandărilor lectorilor din campusurile locale unde au fost obținute creditele.

Programele noastre, rezervate managerilor, antreprenorilor și profesioniștilor orientați la dezvoltarea carierei lor profesionale, se bazează și sunt pe deplin compatibile cu sistemele educaționale internaționale. Orientările la care face referire Școala noastră de afaceri sunt echivalente cu minimum 5 ani de experiență profesională în ramura specifică de conducere în care își desfășoară activitatea candidatul.

Compatibilitatea și abilitățile corespunzătoare curriculum-ului candidatului sunt evaluate printr-un proces riguros de verificare și evaluare a curriculum vitae, suma abilităților sale și valoarea tezei sale finale.

089fotografii / Pixabay

Perspectivele de carieră

Programele noastre de studiu sunt certificate în carieră și oferă candidaților cu o evidență dovedită de cel puțin 5 ani posibilitatea de a obține un BBA de prestigiu un MBA sau DBA în Administrarea afacerilor într-o disciplină legată de experiența lor profesională. Candidații trebuie să demonstreze, printr-o disertare finală riguroasă, originală și calificată, că cunoștințele lor în domeniul Administrației Afacerilor îndeplinesc standardele academice internaționale în raport cu disciplina academică cerută.

Concentrați pe o gamă largă de subiecte de specialitate și cu mulți ani de experiență, studenții noștri sunt dotați cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a avea succes în economia globală de astăzi și sunt pregătiți pentru o gamă largă de posibilități de dezvoltare profesională și carieră.

Programele de licență Selinus Business Schooll sunt o alegere excelentă pentru manageri, antreprenori și profesioniști care doresc să-și crească prestigiul profesional pe piața de muncă de astăzi. Evaluarea riguroasă a consilierilor noștri, competența supraveghetorilor pentru acordarea titlului academic este o garanție de înalt profesionalism și poate fi foarte relevantă, dacă nu chiar decisivă, în domeniul privat al studiilor liberale.

O diplomă SBS internațională ar trebui să coincidă cu perspectiva avansării în carieră către funcții de conducere în companii și organizații naționale și multinaționale.

Locații

 • London

  Uniselinus Europe LTD 71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Ragusa

   Uniselinus Europe Networking University srl Via Roma, 200 – 40122, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Selinus University of Science and Literature SA Via Espana, Delta Bank Building 6th floor 604D, , Panama City

    Întrebări