Keystone logo
SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

Introducere

Înființată în 1971 ca școală de afaceri absolventă a Universității Bocconi din Milano, SDA Bocconi School of Management este principala școală internațională de afaceri din Italia și printre cele mai renumite instituții din Europa.

Învață online cu SDA Bocconi School of Management

De mai bine de 50 de ani, SDA Bocconi a condus drumul în formarea de management de clasă mondială. Întemeiată pe valorile vigurei antreprenoriale, excelenței academice și tradiției de lungă durată, misiunea școlii este de a ajuta profesioniștii de astăzi să prospere pe o piață globală din ce în ce mai imprevizibilă.

Despre SDA Bocconi School of Management

SDA Bocconi echipează liderii de afaceri la nivel global pentru a aborda cele mai dificile provocări ale lumii prin promovarea cunoștințelor de ultimă oră, a culturii manageriale și a inovației prin programele sale executive, laboratoarele de cercetare și centrele de cunoștințe.

SDA Bocconi este una dintre puținele școli de afaceri de elită care a câștigat „trila coroană” a celor mai prestigioase acreditări internaționale din lume (AMBA, AACSB și EQUIS). Este, de asemenea, singura instituție italiană care figurează în toate clasamentele majore ale școlilor de afaceri globale, inclusiv cele ale Financial Times, Forbes, Bloomberg Businessweek și The Economist.

[Citiți mai multe pe site-ul SDA Bocconi School of Management]

Programe online SDA Bocconi

Suita diversificată de programe online a SDA Bocconi acoperă o gamă largă de subiecte de afaceri solicitate, relevante pentru profesioniștii de astăzi orientați spre viitor. Acestea includ elemente esențiale pentru afaceri, managementul vânzărilor, blockchain și moda sustenabilă. Fiecare program integrează o combinație unică de învățare orientată spre practică și cele mai recente cercetări științifice, echipând participanții cu abilitățile necesare pentru a conduce cu succes corporațiile, ONG-urile și organizațiile nonprofit de mâine.

De ce să înveți online cu SDA Bocconi

SDA Bocconi colaborează cu GetSmarter, un brand 2U, Inc., pentru a aduce următoarea generație de lideri de afaceri abordarea sa transformatoare, bazată pe cercetare și învățare. Cu accent pe competențele cheie, cum ar fi gândirea creativă și inovarea, participanții la program își vor îmbunătăți capacitatea de a-și ghida organizațiile în mod etic către o profitabilitate durabilă. Managerii și liderii vor putea dobândi abilități pregătite pentru viitor pentru a naviga în schimbările perturbatoare, vor construi o rețea globală dinamică și vor obține un certificat oficial de finalizare de la SDA Bocconi, ca validare a cunoștințelor strategice îmbunătățite.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

  • Milan

    Via Roberto Sarfatti,10, 20136, Milan

    Întrebări