Keystone logo
© SBCC
Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Introducere

Santa Barbara City College (SBCC) Studenții internaționali au jucat întotdeauna un rol esențial în viața Santa Barbara City College . Santa Barbara City College salută studenții internaționali și îi încurajează să utilizeze toate serviciile oferite de serviciile de asistență pentru studenți și de personalul Programului internațional de sprijin pentru studenți (ISSP). Santa Barbara City College se află în Santa Barbara, California, cunoscută și sub numele de Riviera Americană. La doar 100 de pași de plajă, Santa Barbara City College oferă unul dintre cele mai frumoase campusuri din țară. Amplasat între Oceanul Pacific și Munții Santa Ynez, este aproape de capitala industriei de divertisment a lumii, Los Angeles la sud, San Francisco la nord și Las Vegas la est. 283 de zile de soare și locația sa unică oferă o mulțime de activități pe tot parcursul anului. Personalul biroului International Student Support Program se străduiește să ofere studenților internaționali oportunitatea de a beneficia de un curriculum academic de înaltă calitate, precum și de activități sociale și extracurriculare stimulatoare intelectual și distractive. Studenții internaționali se pot înscrie la Santa Barbara City College pentru a-și îmbunătăți abilitățile de limbă engleză prin programul de engleză ca limbă a doua (ESL) sau să obțină o diplomă de asociat, un certificat de realizare sau o diplomă sau o competență sau un premiu departamental prin programul academic. Participarea pentru un an sabbat (pentru un an sau un semestru) sau înscrierea la o altă instituție din SUA în timp ce la Santa Barbara City College sunt, de asemenea, opțiuni pentru studenții internaționali. Santa Barbara City College oferă programe de 250 de grade, 80 de certificate și 28 de programe, grade și certificate complet online. Selectat drept Colegiul Comunitar Valoare #1 3 ani la rând, precum și a primit Premiul Aspen pentru Excelența Colegiului Comunitar, Santa Barbara City College este o alegere excelentă pentru studenții internaționali din punct de vedere academic și financiar.

Viziunea noastra

Santa Barbara City College se străduiește să construiască o comunitate socială conștientă în care cunoașterea și respectul îi împuternicesc pe indivizi să transforme lumea noastră.

Misiunea noastră

Ca colegiu de comunitate publică dedicat succesului fiecărui elev. . .

Santa Barbara City College salută toți studenții. Colegiul oferă un mediu divers de învățare și oportunități pentru studenți de a-și îmbogăți viața, de a-și avansa cariera, de a obține certificate, de a obține diplome de asociat și de a se transfera la instituții de patru ani.

Colegiul se angajează să promoveze o comunitate echitabilă, incluzivă, respectuoasă, participativă și de sprijin dedicată succesului fiecărui student.

Principiile noastre principale

Principiile de bază ale Santa Barbara City College ghidează toate aspectele de instruire, organizare și inovare:

 • Politicile, practicile și programele centrate pe studenți
 • Guvernare participativă
 • Un mediu de susținere psihologic și fizic
 • Schimbul gratuit de idei într-o diversitate de cursanți
 • Urmărirea excelenței în toate activitățile colegiului.

Carta noastră

Misiunea și principiile fundamentale ale Santa Barbara City College respectă angajamentul nostru față de spiritul și intenția cadrului de bază al Colegiilor Comunitare din California, așa cum este descris în Codul Educației din California §66010.4:

 • Misiunea primară: Instruirea academică și profesională la nivel inferior; promovarea creșterii economice și a competitivității globale a Californiei prin educație, instruire și servicii.
 • Funcții esențiale și importante: instrucțiuni de remediere, ESL, instrucțiuni noncredit pentru adulți (în zone definite ca fiind în interesul statului) și servicii de suport pentru studenți.
 • Funcție autorizată: cursuri de servicii comunitare.

Admitere

Cerințe de admitere

Înainte de a aplica, asigurați-vă că îndepliniți aceste cerințe de admitere:

 • Toți solicitanții trebuie să aibă echivalentul unui GPA american de 2,00 sau mai mare. Nu este necesară diploma de liceu pentru elevii care au 18 ani sau mai mult.
 • Toți solicitanții trebuie să aibă 17 ani sau mai mult până la data de începere a primului semestru. Elevii care au sub 18 ani trebuie să depună o copie a „formularelor minore” de mai jos împreună cu cererea și o copie a diplomei de liceu înainte de data începerii programului.
 • Cerința de cunoaștere a limbii engleze pentru admiterea la programul academic. Există mai multe opțiuni pentru a îndeplini cerințele noastre (de exemplu, cursuri, școală de limbi străine, teste standardizate etc.). Nu avem nevoie de TOEFL/IELTS.
 • Elevii transferați de la școlile de limbi străine din SUA trebuie să aibă o prezență de 80% sau mai mare la școala de limbi străine și să îndeplinească una dintre cerințele de competență în limba engleză.
 • Finanțare suficientă pentru costul estimat al studiilor.

Termenele limită de aplicare

Semetrul din toamnă

Aplicația se deschide în ianuarie 2023!

Termenele limită:

1 iunie pentru noii studenți

15 iunie pentru transferul/studentii actuali F-1 din SUA

Semestrul de primavara

15 octombrie pentru noii studenți

1 noiembrie pentru transferul/studentii actuali F-1 din SUA

Sesiunea de vară

Sesiunea de vară 2023 este deschisă numai studenților care se transferă dintr-o altă instituție din SUA.

1 aprilie

Cerinte pentru viza

Studenți actuali F-1 în SUA

Dacă vă transferați la SBCC de la o altă școală din SUA, parcurgeți pașii de mai sus și încărcați următoarele documente suplimentare în aplicația dvs. online:

 • Copie a vizei F-1
 • Formular de sosire/plecare I-94 - La link, faceți clic pe „Obțineți cel mai recent I-94”.
 • Copie după I-20
 • Formularul de verificare a statutului - Studenții trebuie să fie „în stare”. Consilierul de la instituția actuală va trebui să verifice și să semneze acest formular.

După ce aplicați

 • Vom începe procesarea cererilor de primăvară 2023 până la 1 septembrie. După 1 septembrie, cererile vor fi procesate în termen de 3 săptămâni de la data la care trimiteți o cerere completă. IMPORTANT: Aplicațiile trebuie să aibă adresa de e-mail personală a studentului în aplicație.
 • Studenților acceptați li se va trimite o ofertă de admitere, I-20 și instrucțiuni de înregistrare prin e-mail.
 • Formularul I-20 este un document de non-imigrant de care va trebui să solicitați o viză de student F-1 la o ambasada sau consulatul SUA din țara dumneavoastră de origine.

Burse și finanțare

Santa Barbara City College oferă o mare varietate de burse studenților săi actuali, transferați și nou-veniți.

Studenții înscriși pot aplica o singură dată pe an în februarie. Dacă se acordă, banii sunt plătiți pentru anul universitar următor în două părți: jumătate în semestrul de toamnă și jumătate în semestrul de primăvară. Sumele variază de la foarte mici: 100-750 USD și mai mari 1000-2500 USD, cu unele variații între

Clasamente

SBCC s-a clasat printre cele mai bune colegii pentru o diplomă de asociat în funcție de Scorul salarial

Pe 28 ianuarie 2020, Optimal (fostul SR Education Group) a lansat GradReports, care compară salariile a peste 4,6 milioane de absolvenți de facultate pentru a determina scorurile salariale pentru mai mult de 885 de diplome universitare. Scorurile au fost apoi folosite pentru a clasa cele mai bune colegii din SUA pentru 2021 la nivel de asociat, de licență și de master. Santa Barbara City College are plăcerea de a anunța că s-a clasat pe locul 11 la categoria Cele mai bune diplome asociate

Oferirea disponibilității Scorurilor salariale vine într-un moment convenabil pentru potențialii studenți care se gândesc la opțiunile lor, deoarece învățământul superior a fost modificat radical de COVID-19. Consecințele economice ale pandemiei au amplificat necesitatea analizei cost-beneficiu pentru urmarirea unei diplome universitare, mai ales sub umbra unei crize care se profilează deja a datoriilor studenților.

Anul trecut a creat o atmosferă de presiune financiară enormă și incertitudine, a spus CEO-ul Optimal Sung Rhee, iar acum, mai mult ca niciodată, studenții și familiile lor au nevoie de date care să demonstreze rezultatele câștigurilor, oferindu-le capacitatea de a planifica viitorul și de asemenea, se simt încrezători în deciziile lor.

Scorul salarial GradReports se bazează pe câștigurile medii ale absolvenților în anul de după absolvire, folosind datele din Scorecardul colegiului al Departamentului de Educație al SUA. Scorul compară salariul mediu al absolvenților pentru un anumit program dintr-o școală cu salariul median al absolvenților pentru același program din alte școli, permițând potențialilor studenți să vadă care școli oferă cele mai bune câștiguri pentru acel program. Fiecare școală primește apoi un scor salarial general pe nivel de diplomă pentru a ilustra colegiile care pregătesc studenții pentru o carieră bine plătită, indiferent de specializare. Acest scor general se bazează pe cât de bine se desfășoară școala în toate programele pe care le oferă, ponderat în funcție de înscrierea studenților în fiecare program.

O evaluare a salariilor absolvenților la nivel de grad de asociat la aproape 700 de colegii comunitare, colegii tehnice și alte instituții, a arătat că 87% din primele 100 de școli sunt colegii publice. Absolvenții din California au avut rezultate deosebit de bune, cu opt din primele 25 de colegii situate în California.

SBCC oferă peste 100 de grade asociate în domenii, variind în orice, de la Contabilitate la Nursing profesional.

Un comunicat de presă recent de la Optimal consideră că GradReport este un predictor al potențialului de câștig și al rentabilității investiției [rentabilitatea investiției] pentru una dintre cele mai importante investiții pe care le va face vreodată un student.

 • 2020 Evaluat pe locul 1 din Top 50 de colegii comunitare cu cea mai bună valoare din țară.
 • 2019 Evaluat pe locul 1 din Top 50 de colegii comunitare cu cea mai bună valoare din țară.
 • 2018 Evaluat pe locul 1 din Top 50 de colegii comunitare cu cea mai bună valoare din țară.

Locații

 • Santa Barbara

  721 Cliff Drive Santa Barbara, CA, 93109, Santa Barbara

 • Santa Barbara

  Cliff Drive,721, 93109, Santa Barbara

  Întrebări