Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
San Diego Christian College

San Diego Christian College

San Diego Christian College

Introducere

San Diego Christian College din California de Sud se pregătește absolvenți pentru a face un impact asupra lumii pentru Hristos. În plus față de noua identitate debutând ca San Diego, Christian College, în 2005, SDC, de asemenea, sa mutat la noul campus în Santee, California, în ianuarie 2014.

Împreună cu aceste schimbări, San Diego, Christian College a revoluționat de top-notch, programele sale de top din industrie. În timp ce instituția a câștigat deja clasamente academice impresionante ca fiind unul dintre cele mai bune colegii din San Diego, este revizia școlii a realizat cu o tehnologie care a ajutat scanteie de crestere remarcabila ca un colegiu creștin on-line de top.

De ce San Diego, Christian College?

accesibil

Costuri reduse de școlarizare încearcă o educație creștină la îndemâna oricui chemat să slujească. SDC oferă o educație valoroasă pentru mai puțin decât multe alte instituții private.

Distins

SDC a câștigat o reputație pentru pregătirea liderilor de excepție. Liderii de afaceri, pastori și alți specialiști au obținut un succes după SDC.

Hristos sa concentrat

Experiența academică SDC este livrat dintr-o viziune asupra lumii biblice. Hristos este infuzată în fiecare experiență de curriculum și clasă.

Eficace

O facultate cu experiență acordă o atenție personală pentru fiecare elev astfel încât acestea să poată ajunge la potențialul maxim. Un mediu de învățare prietenos este ideal pentru o creștere spirituală.

San Diego Christian College // 90 secunde la fața locului de la Tao Brothers de pe Vimeo.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Santee

    San Diego Christian College 200 Riverview Pkwy, 92071, Santee

Întrebări