Keystone logo
Rutgers School of Management and Labor Relations Maestru profesional în managementul resurselor umane
Rutgers School of Management and Labor Relations

Maestru profesional în managementul resurselor umane

Piscataway Township, Statele Unite ale Americii

18 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 17.244 / per credit *

Învățământ la Distanță

* Rezidenții New Jersey (12 credite sau mai mult): $ 10,248.00 | Rezidenți în afara statului (12 credite sau mai mult): 17.244,00 $

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Prezentare generală a programului

Programul Rutgers Online Professional Master în Managementul Resurselor Umane (MHRM) este conceput pentru profesioniștii din domeniul resurselor umane și managerii / supervizorii cu o experiență de 4 ani care urmăresc avansarea carierei în posturile de conducere sau de conducere.

Programul oferă cunoștințe aprofundate în domeniul managementului resurselor umane și competențe care vor distinge participanții de colegii lor și le vor permite să comunice eficient cu alți directori la nivel regional, național și global. Absolvenții programului Rutgers MHRM sunt experți în materie de resurse umane cu abilitate ridicată de a conecta și aplica funcția HR și practicile sale la strategia organizațională în cadrul organizațiilor lor.

Caracteristicile principale ale programului nostru absolvent online

Facultatea de clasă mondială

100% program online

Nu este necesar GRE / GMAT

Program flexibil

Cursuri de înaltă calitate

Universitatea de top

Facultatea de distins

Facultatea noastră este considerată printre cele mai performante la nivel global pentru cercetarea științifică în disciplina HR. Expertiza lor este diversă și cuprinzătoare în toate funcțiile de resurse umane, combinând competențe de cercetare remarcabile și experiențe practice din industrie. Cursurile care cuprind programul MHRM online sunt concepute și livrate de către facultatea noastră centrală Rutgers Human Resource Management, oferind studenților cursului conținut de curs de înaltă calitate și abilitatea de a se conecta cu o facultate de top în domeniu.

Complet Online

Programul este livrat 100% on-line și este potrivit pentru profesioniștii care lucrează în program cu jumătate de normă, precum și pentru cei care doresc să urmeze o diplomă ca student cu normă întreagă. Programul oferă acces convenabil pentru a atinge o diplomă de absolvent avansate, cu flexibilitate în locație și calendar.

Nu este necesar GRE / GMAT

Programul este conceput pentru profesioniști cu experiență cu 4 ani de experiență în domeniul resurselor umane sau al rolurilor manageriale. Scorurile GRE / GMAT sunt scutite ca o cerință datorită nivelului de experiență al studenților din program.

Timp flexibil de finalizare

Programul RHR online MHRM poate fi completat de un student cu normă întreagă în numai 18 luni. Nu există o sarcină minimă pe semestru pentru studenții cu fracțiune de normă. Programul oferă înscrierea în termenii de toamnă, primăvară și vară, oferind flexibilitate în planificarea cursului pentru toți elevii.

Cursuri cuprinzătoare, de înaltă calitate

Cursurile online MHRM sunt concepute de către facultatea de bază a Facultății Rutgers School of Management and Labor Relations care sunt subiecți-experți în subiectele cursului pe care le predau. Curriculum-ul cuprinzător al programului a fost dezvoltat pentru a asigura excelența în designul instructiv și este format din 8 cursuri de bază necesare HR, un proiect capstone și 3 electives.

Cel mai bun departament al departamentului de resurse umane și universitare

Universitatea Rutgers-New Brunswick se situează ca cea mai veche universitate națională din New Jersey, # 17 în națiunea pentru universități naționale publice și # 56 în națiune printre toate universitățile naționale, potrivit US News

Lucrul în rețea cu alți profesioniști HR și cu cadre didactice

Elevii au posibilitatea de a interacționa cu colegii cu experiență în cohorta lor de program, pe lângă experții academici care conduc instruirea, consolidând rețeaua lor profesională și schimbând experiența în profunzime a industriei.

Distinsi Alumni

Absolvenții programului Rutgers Professional MHRM se alătură rețelei noastre de absolvenți distinși, dintre care mulți sunt directori de resurse umane în organizațiile de vârf.

Centrul propriu de carieră și servicii de asistență

Rutgers School of Management and Labor Relations își are propriul centru de carieră cu personal specializat care oferă resurse de căutare de locuri de muncă și consiliere în carieră. Echipa noastră de servicii de carieră menține o rețea robustă de conexiuni din industrie, iar organizațiile de vârf ne contactează frecvent pentru a ne adresa absolvenților noștri. În calitate de student online, veți avea acces la același nivel de servicii complete de asistență oferite corpului nostru tradițional de elevi.

Curriculum

Curriculum-ul de masterat profesionist on-line în managementul resurselor umane este cuprinzător și conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor din domeniul resurselor umane pentru a-și avansa cariera în resurse umane și poziții de conducere. Curriculumul cuprinde 8 cursuri de bază, un curs de capstone și 3 electives. Pentru a obține gradul este necesar un număr de 36 de credite.

Cursuri de bază (8 cursuri, 24 de credite)

 • Conectarea HR la strategia de afaceri
 • Gestionarea forței de muncă globale
 • Gestionarea sistemelor de recompense
 • Gestionarea fluxului forței de muncă
 • Analiza forței de muncă
 • Dezvoltarea capitalului uman
 • Luarea deciziilor în domeniul resurselor umane: decizii financiare
 • Dreptul muncii

Proiectul Capstone (1 curs, 3 credite)

 • Capstone Project

Cursuri opționale (selectați 3 cursuri, 9 credite)

 • Economia și demografia piețelor muncii
 • Organizarea leadership-ului și managementul schimbării
 • Comportament organizational
 • Locul de muncă inclus

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MSc Leadership and Human Resource Management Online
  • Online
 • Mba - majore în managementul resurselor umane
  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
 • Master în Managementul Resurselor Umane și Managementul
  • Online