Keystone logo
Royal Roads University MA / MSc în mediu și management
Royal Roads University

MA / MSc în mediu și management

Victoria, Canada

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

04 Sep 2024

CAD 35.045 *

Amestecat, În campus

* pentru studenții internaționali, 26 326 dolari Studenți domestici.

Introducere

Master of Arts in Environment and Management (MEM) este conceput pentru cei dintre voi care doresc să facă o diferență în comunitatea dvs., în practica dvs. profesională, prin munca dvs. către o lume mai durabilă pentru toți, și nu doar pentru unii.

MEM este un program integrat de 2 ani care combină cercetarea de vârf cu practici și teorie la fața locului pentru a-ți îmbunătăți abilitățile existente, sporind în același timp cunoștințele tale despre cum să rezolvi provocările complexe ale societății moderne. Opțiunile noastre de livrare vă permit să obțineți diploma în condițiile dvs. Puteți alege să faceți programul MEM în campus sau printr-o livrare mixtă, combinând învățarea online cu rezidențele scurte din campus

Poluarea climatică și pierderea biodiversității sunt doar două dintre problemele moderne pe care le veți explora. De asemenea, vă veți concentra pe reconciliere și accelerarea adoptării inovațiilor sociale și comunitare și a naturii schimbării. În cele din urmă, veți fi pregătiți să excelați și să conduceți schimbarea în traiectoria carierei pe tot parcursul vieții în mai multe sectoare - guvernamentale, private și publice, precum și organizații neguvernamentale.

Descrierea programului

Masterul în mediu și management (MEM) de la Royal Roads este conceput pentru profesioniști care lucrează, ca dvs., care sunt profund interesați și implicați în probleme practice de mediu. Programul este conceput pentru a îmbunătăți luarea deciziilor strategice în domeniul mediului. Accentuează munca în echipă și se concentrează pe întrebări tehnice și politice, utilizând sisteme și perspective de durabilitate.

În programul MEM, vă veți extinde cunoștințele în teorie și practică a sistemelor, sustenabilitatea și înțelegerea inter-relațiilor dintre sistemele umane, sociale și ecologice, precum și conceptele critice de management. Veți face o scufundare profundă în reconciliere și accelerarea adoptării inovațiilor sociale și comunitare. Cadrele dintr-o mare diversitate de cercetări vor fi aplicate acestei rezolvări critice de probleme, bazate pe obiectivele internaționale durabile pentru glob.

Programul este conceput pentru a vă pregăti pentru un rol de lider în cariera dvs. de mediu.

159990_1304_Castleex-18.jpg

Pentru cine se adresează

Programul este conceput pentru cei care urmăresc o carieră care implică probleme practice de mediu și durabilitate, provocări ale resurselor naturale și preocupări. Aceasta include oameni din organizații guvernamentale, de afaceri, din industrie, de consultanță și neguvernamentale care doresc să obțină abilități și acreditări în calitate de lideri și manageri capabili să lucreze atât în mod independent, cât și în echipe mari, pentru a contribui la schimbarea pe tot parcursul vieții în cariera lor.

De obicei, sunteți un profesionist cu o diplomă de licență (sau o diplomă științifică pentru diploma MSC) și cu cel puțin doi ani de experiență în muncă sau cu un interes semnificativ în provocările de mediu și durabilitate în societate și în carieră.

Dacă aduceți o mulțime de experiență profesională și de viață, dar este posibil să nu aibă experiența academică tradițională, puteți aplica pe baza unei combinații de educație, învățare informală și experiențe din lumea reală, urmând Politica de admitere flexibilă Royal Roads. Aflați mai multe despre cerințele de admitere .

Cum este proiectat și livrat?

Programul Master în mediu și management este livrat în două fluxuri. Vei alege să urmezi Master of Arts sau Master of Sciences pe baza a ceea ce dorești să studiezi și să cercetezi, obiectivele tale personale și experiența ta anterioară. Opțiunile elective pe care alegeți să le completați ca parte a programului dvs. vor determina gradul pe care îl primiți. Acesta este unul dintre punctele forte ale programului, pe măsură ce învățați prin accentul pus pe științele integrative, că atât cunoștințele și metodele științelor naturale, cât și cele sociale trebuie implicate pentru a trece la soluții din lumea reală care sunt acționabile și realizabile acum.

Programul este livrat în campus, precum și într-un format mixt, combinând cursuri online cu rezidențe scurte în campus. Indiferent de modelul de livrare pe care îl alegeți, vă veți alătura unei cohorte de cursanți din diferite medii. Modelul de cohortă vă permite să vă dezvoltați rețelele profesionale și expunerea, să obțineți o înțelegere mai largă a problemelor cheie și să vedeți noi oportunități care vă vor extinde orizonturile personale și profesionale. Veți lucra cu studenți din medii diverse, experiențe și perspective care contribuie la un mediu de învățare bogat și co-reciproc în cadrul cohortei dvs. și cu profesorii dvs. Lucrul împreună asigură că toată lumea contribuie și beneficiază de program, iar conexiunile pe care le creați prin mediul nostru de cohortă formează o rețea puternică de asistență la care vă puteți adresa în timpul programului și după absolvire.

Proiect major de cercetare sau opțiune teză

Ca parte a programului dvs., veți întreprinde un proiect capstone care constă fie dintr-o teză, fie dintr-un proiect major de cercetare.

O teză este un studiu sistematic al unei probleme, probleme sau fenomene semnificative. Teza demonstrează abilitatea ta de a analiza cercetările existente, de a culege sau de a colecta date și de a le aplica în contextul unei probleme, probleme sau oportunități existente. Rezultatul este o sinteză de informații teoretice și empirice și / sau recomandări pentru acțiuni ulterioare. Pentru fluxul Master of Science, veți studia subiecte din științele naturii sau științele fizice în încercarea de a testa o ipoteză legată de lumea fizică și / sau naturală; sau un studiu de caz și o analiză bazată științific. Explorează tezele produse de absolvenții noștri MEM:

Un proiect major de cercetare este o opțiune alternativă de finalizare a tezei mai tradiționale. Este o opțiune pentru cineva care are o întrebare foarte aplicată. Puteți alege să lucrați în colaborare cu un grup de oameni din cadrul unei organizații, comunități sau asociații la un proiect de cercetare activ, participativ, care să conducă la schimbări pozitive ecologice, sociale și / sau structurale.

opţionale

În funcție de alegerea tezei sau a proiectului major, veți avea ocazia să luați două sau trei electives în timpul programului MEM. Teza vă permite să vă îndepliniți obiective personale, de cercetare sau de carieră, să completați lacunele în cunoștințele și baza de abilități actuale sau pur și simplu să urmați un curs într-un subiect care vi se pare fascinant.

Cursurile opționale disponibile pentru fluxul Master of Arts al programului MEM includ:

 • Dezvoltarea durabilă de la teorie la practică;
 • Aspecte juridice ale managementului de mediu;
 • Economia pentru luarea deciziilor;
 • Politica și guvernanța climatică;
 • Viziuni asupra lumii, etică și mediu;
 • Învățarea teoriei și proiectarea programelor de mediu;
 • Biosfera și durabilitatea și
 • Scrierea academică și gândirea critică între discipline.

Cursurile opționale disponibile pentru fluxul Master of Science al programului MEM includ:

 • Analize de mediu și tehnologii de remediere;
 • Știința și impactul schimbărilor climatice;
 • Toxicologie și evaluarea riscurilor;
 • Știința și managementul ecosistemelor și
 • Sisteme și procese globale de mediu.

De asemenea, dacă identificați o abilitate critică sau un decalaj de cunoștințe în agenda dvs. de învățare, aveți opțiunea de a înlocui un curs opțional din altă universitate, după aprobarea șefului de program și a directorului școlii.

Rezultatele învățării și profesionale

Ca un program integrativ, atât studenții masterat în arte, cât și masteratul științelor vor fi predate împreună în cea mai mare parte. Veți dezvolta abilități trans-disciplinare lucrând peste granițe disciplinare în echipe axate pe provocări.

În calitate de student la masterat, concentrarea dvs. prin cercetarea dvs. de bază și opțiunile elective va fi pe politică, practică și comunicare, integrând abilități pentru lucrul cu părțile interesate și comunitățile. Ca student MSc, accentul dvs. va fi pe înțelegerea științifică a sistemelor naturale, managementul mediului și utilizarea științelor de bază și a abilităților tehnice pentru a aborda provocările globale și locale de mediu și durabilitate.

În calitate de absolvent al MEM, v-ați integrat experiența existentă, v-ați extins abilitățile, v-ați îmbunătățit și aprofundat cunoștințele cu privire la provocările critice cu care se confruntă societatea modernă. Veți câștiga o apreciere critică fină pentru diverse teorii de perspectivă, teorii de vârf și cercetare aplicată prin gândirea sistemelor. Veți fi câștigat experiența și abilitățile de a lucra în echipe diverse, interdisciplinare, înțelegerea proceselor comunității și a mai multor părți interesate, cercetarea interdisciplinară și comunicarea conceptelor complexe către publicul larg, inclusiv utilizarea rețelelor sociale și curățarea cercetării. Veți fi echipat pentru a conduce schimbările în organizațiile multisectoriale și pentru a implementa noi modele de guvernanță. Aflați mai multe despre cariere.

Cerințe de admitere

Admitere standard

 • Diplomă de licență de patru ani (sau comparabilă) într-un domeniu conex, cu un GPA minim de „B” (3,00 / 4,33), de la o instituție post-secundară recunoscută.
 • Cel puțin doi ani de muncă relevantă sau experiență voluntară.
 • Solicitanții care îndeplinesc cerința de diplomă, dar nu cerința GPA, vor fi obligați în mod normal să finalizeze „ Scrierea academică și gândirea critică ” cu câteva săptămâni înainte de începerea programului și să obțină o notă finală minimă de B (73%).

Admitere flexibilă

Solicitanții care nu îndeplinesc cerințele standard de admitere vor fi luați în considerare pentru admiterea flexibilă și vor fi evaluați după cum urmează:

 • În mod normal, șase ani de experiență profesională relevantă sau o combinație echivalentă de educație și experiență.
 • Toți solicitanții de admitere flexibilă vor trebui în mod normal să finalizeze „Scrierea academică și gândirea critică” cu câteva săptămâni înainte de începerea programului și să obțină o notă finală minimă de B (73%).

Competența în limba engleză

Dacă limba engleză nu este limba dvs. principală, vă rugăm să consultați cerințele noastre privind limba engleză.

Recomandări suplimentare

 • Programul nostru este conceput pentru a fi cel mai benefic pentru practicienii de mediu care au un interes sau o responsabilitate pentru conducere și luarea de decizii durabile. Ca atare, munca și experiența de voluntariat sunt cerințe cheie pentru admiterea la program.
 • Studenții care intenționează să urmeze fluxul de masterat trebuie să dețină o diplomă de licență axată pe știință.
 • Indicarea potențialului subiect al tezei și a sponsorului tezei este benefică pentru cererea unui candidat.

159991_1809_MEMposters-3432.jpg

Cariere

Ca absolvent, veți fi dezvoltat abilități de conducere și comunicare critică în gândirea sistemelor și durabilitatea regenerativă în contextul provocărilor locale la nivel global. Veți avea o cunoaștere solidă a teoriei și a practicii sistemelor, a durabilității, a poluării climatice și a altor probleme din alegerea opțională luată în timpul programului. Veți avea o înțelegere profundă a inter-relațiilor dintre sistemele umane, sociale și ecologice, precum și conceptele critice de management și leadership. Veți fi pregătit pentru o carieră care necesită cunoștințe, abilități, competențe și abordări aplicate pentru a găsi soluții viabile la provocările din secolul XXI.

De obicei, absolvenții noștri avansează continuu în traiectoria carierei lor sau pot iniția altele noi ca urmare a programului. Oportunitățile apar, de asemenea, ca rezultat direct al cercetărilor întreprinse în timpul programului. Absolvenții recenți lucrează acum în domenii precum schimbările climatice, managerii de sustenabilitate, gestionarea faunei sălbatice, gestionarea resurselor naturale, soluții bazate pe natură și remedierea mediului, planificatori integrați pentru a numi doar câțiva. Avem absolvenți ale căror cariere i-au condus la obținerea desemnărilor ca Profesioniști în Mediu, RP Bios, RP Agrologi, de exemplu.

Cursuri

 • ITAI: Introducere în Integritatea Academică
 • EECO500: Dezvoltarea înțelegerii de mediu
 • EECO503: Fundații pentru comunicarea de mediu
 • EECO508: Teoria învățării și proiectarea programelor
 • CEEO510: viziuni asupra lumii, etică și mediu
 • EECO586: Biosfera și durabilitatea
 • ENVR504: Știința și managementul durabilității
 • ENVR530: Economie pentru luarea deciziilor
 • ENVR545: Teorii și povești în dezvoltarea durabilă
 • ENVR550: Cercetare și analiză
 • ENVR560: Contabilitate de mediu și raportare
 • ENVR571: Aspecte juridice ale managementului de mediu
 • ENVR590: Inovare și management regenerativ
 • INDS505: Scrierea academică și gândirea critică la nivelul tuturor disciplinelor
 • TRMN503: Transformarea destinațiilor
 • ENVR626: Leadership și dezvoltare durabilă
 • ENVR655: Inovații de guvernanță pentru durabilitate
 • ENVR660: Instrumente de management de mediu
 • ENVR662: Metode de sistem pentru managementul de mediu
 • ENVR685: Proiect major de cercetare în mediu și management
 • ENVR690: Master Teza de Arte
 • SPCC615: Politica și guvernanța climatică

Ajutor financiar și premii

Echipa de asistență financiară și premii este aici pentru a oferi informații și asistență cu privire la o varietate de surse de finanțare și oportunități de atribuire, începând cu un videoclip care prezintă detaliile cuprinzătoare pe care le veți găsi pe acest site web și pe blogul nostru.

Vizualizați un rezumat al programelor de asistență guvernamentală pentru cei afectați de criza COVID-19. Află mai multe...

Planificarea financiară este o componentă crucială a planificării educaționale timpurii. Vă rugăm să examinați oportunitățile de finanțare cu mult înainte ca programul dvs. să înceapă pentru a vă ajuta să construiți un buget rezonabil.

Credite

Explorați diferitele tipuri de împrumuturi disponibile pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile. Află mai multe...

Premii

Explorează o varietate de burse, premii și burse acordate competitiv, disponibile de la RRU și alte agenții de finanțare. Află mai multe...

Burse de cercetare

RRU administrează administrarea burselor pentru anumite agenții de finanțare. Acestea sunt unele dintre premiile mai substanțiale. Află mai multe...

Alte finanțări

Descoperiți oportunități alternative de finanțare, cum ar fi Highbred Points. Află mai multe...

Curriculum

Admitere

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări