Keystone logo
Royal Roads University

Royal Roads University

Royal Roads University

Introducere

Despre Drumurile Regale

Învățăm, muncim și trăim pe pământurile tradiționale ale strămoșilor și familiilor Xwsepsum (Esquimalt) și Lekwungen (Songhees), care au trăit aici de mii de ani. Acest pământ a făcut parte din structura vieții comunităților indigene cu mult înainte ca Castelul Hatley să fie construit și va aparține viitorului. Cu recunoștință acum învățăm și lucrăm aici, unde trecutul, prezentul și viitorul studenților, profesorilor și personalului indigeni și neindigeni se reunesc.

Situat într-unul dintre cele mai frumoase situri istorice naționale din Canada, Royal Roads University are o lungă istorie de excelență. În 2015, am sărbătorit 75 de ani de conducere și învățare - 55 de ani ca colegiu militar și 20 de ani ca public aplicat pentru o universitate de cercetare.

Înțelegem nevoile și aspirațiile studenților noștri și am creat opțiuni pentru a oferi o experiență educațională care se potrivește stilului tău de viață. Modelul nostru de cohortă oferă cursuri bazate pe grup, oferind o resursă de colegi care au aceleași idei pe care să le împărtășiți, să provocați și să vă dezvoltați pe tot parcursul programului. Chiar și după absolvire, aceste grupuri continuă să vă susțină aspirațiile pentru a vă asigura că experiența dvs. de schimbare a vieții cu noi a permis nu numai o transformare profesională, ci și una personală.

Model de învățare, predare și cercetare (LTRM)

Modelul de învățare, predare și cercetare (LTRM), actualizat în 2019, este o piatră de temelie a succesului utilizatorului Royal Roads University . Royal Roads University își propune să ofere învățare, predare și cercetare care îi ajută pe oameni să transforme carierele și viețile prin rezolvarea problemelor și crearea de oportunități în lume. Așa cum a fost stabilit în Modelul nostru original de învățare și predare (LTM) din 2013, ne concentrăm pe producerea de cetățeni ai lumii care sunt pasionați, hotărâți și încrezători care învață pe tot parcursul vieții, integrați într-o rețea largă de cursanți care au aceleași idei și care pot gestiona cu încredere. și rezolva probleme complexe, din viața reală.

Un viitor durabil

La Royal Roads University , înțelegem că este necesară conducerea în domeniul mediului și suntem mândri că studenții, profesorii și personalul noștri susțin această direcție. Schimbările climatice sunt una dintre cele mai critice provocări ale timpului nostru și ne concentrăm pe inițiative care sprijină sustenabilitatea campusului. Sustenabilitatea mediului nu este doar legată intrinsec de mandatul nostru de predare și cercetare, ci este o provocare care necesită tipul de soluționare interdisciplinară și colaborativă a problemelor la care excelăm.

Schimbări

Schimbarea face parte din ADN-ul nostru. Am fost pionierul modelului de învățare mixtă în Canada și am proiectat ceva complet diferit în peisajul post-secundar. Am creat o experiență de învățare unică prin livrare digitală, care le permite studenților să rămână conectați la comunitățile lor și am combinat-o cu un mediu natural și istoric de neegalat pentru cercetare și studiu în Victoria, BC, rolul lui Royal Roads University ca lider al schimbării și inovației sociale a fost recunoscut prin desemnarea sa ca Ashoka U Changemaker Campus.

Leadership expert

Programele noastre sunt create și conduse de experți din industrie și instructori cu experiență în lumea reală, ale căror cunoștințe și metode de predare reflectă cerințele actuale ale peisajului în continuă schimbare al economiei noastre globale.

Excelența în învățare

Modelul nostru inovator de învățare combinată combină învățarea online intensivă cu rezidențele la campus, asigurându-vă că beneficiați de acces personal la facultate de top și că îndepliniți în continuare cerințele carierei și vieții dvs.

Educație în lumea reală

Oferim provocări din lumea reală, cu accent pe rezultate practice care fac diferența în lume. Adică, abilitățile pe care le înveți astăzi pot fi aplicate imediat la locul de muncă mâine.

Viziune, obiective și valori

Noua noastră viziune strategică celebrează trecutul nostru și așteaptă 25 de ani înainte, cu obiective și acțiuni concepute pentru a ne asigura că continuăm să oferim educație care schimbă viața - creând lideri care schimbă lumea.

Viziunea noastra

Inspirând oamenii cu curajul de a transforma lumea.

Telurile noastre

 • Orice vârstă, orice etapă, orice loc : suntem un motor al învățării pe tot parcursul vieții pentru studenți, indiferent de locul în care se află în lume, de cariera și de viața lor.
 • Explorează, distribuie, avansăm : sprijinim cercetarea interdisciplinară care depășește granițele, elimină barierele și găsește soluții la problemele critice de astăzi.
 • Invitați să intrați, să vă aventurați : implicăm comunitățile la nivel local, național și global - ne sprijinim în parteneriate, învățăm de la alții și primim călduros pe toți oamenii.
 • Vibrant și durabil : susținem un campus sustenabil cu infrastructură de vârf și platforme online – unul care este un loc de muncă de top în Canada și ia măsuri pentru reconciliere, diversitate, echitate și incluziune.

Valorile noastre

 • Grijulie O comunitate diversă și de sprijin pentru studenții, profesorii și personalul nostru.
 • Inovație creativă în tot ceea ce facem; căutăm în permanență modalități noi și mai bune de a face lucrurile.
 • Curajos Îndrăzneț în acțiunile noastre; salutăm provocările și ne asumăm riscuri serioase.

Angajamentele noastre

 • Construiți -vă pe punctele noastre forte în programare aplicată și profesională, interdisciplinaritate și transdisciplinaritate și livrare inovatoare
 • Dezvoltați -ne cultura inovatoare și antreprenorială și răspundeți rapid la schimbările la locul de muncă și societate.
 • Îmbunătățiți incluziunea și implicarea oamenilor din medii și idei diverse în toate aspectele vieții universitare.
 • Implementează recomandările Comisiei pentru adevăr și reconciliere și onorează Declarația ONU privind drepturile popoarelor indigene.
 • Promovați sustenabilitatea în toate programele și operațiunile noastre academice, cu accent pe Obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU.
 • Promovați cercetarea și educația pentru a aborda criza climatică, progresele rapide în tehnologie și provocările sociale, economice și politice interconectate.

Viață de student

La Royal Roads University promovăm un echilibru sănătos între muncă, studiu și, cel mai important, distracție. Găzduim o varietate de activități și evenimente virtuale și în persoană pentru a construi o comunitate, pentru a vă conecta cu alți studenți de la Royal Roads și pentru a vă îmbunătăți experiența studenților.

În conformitate cu răspunsul lui Royal Roads University la COVID-19, toate activitățile din viața studențească, inclusiv Centrul de agrement, evenimentele și voluntariatul s-au mutat online. Alăturați-vă nouă, implicați-vă și rămâneți conectat oriunde v-ați afla!

Vizitați Calendarul de evenimente pentru studenți pentru a afla ce evenimente au loc în curând. Puteți adăuga evenimente în calendarul dvs. digital direct din postarea evenimentului, pentru a nu rata.

Indiferent dacă studiați de la distanță, într-un rezidențiat sau într-un program în campus, există oportunități de a fi implicat cu alți membri ai comunității Royal Roads. Alăturarea unui club sau a unei activități vă va pune în legătură cu alți studenți, profesori și personal de la Royal Roads. Nu sunteți sigur de unde să începeți? Participați la un webinar, faceți-vă voluntar cu Ambasadorii Campusului sau Proiectul de Conducere al Serviciului Comunitar sau începeți propriul club online!

A se implica!

 • Ești un student nou? LaunchPad: Orientarea către RRU este pentru tine!
 • Consultați Calendarul evenimentelor pentru studenți pentru a afla ce se întâmplă
 • Găsiți cluburi și organizații care se potrivesc cu interesele dvs. sau începeți propriul dvs. club!
 • Voluntar ca Ambasador Campus sau cu Proiectul Lider de Servicii Comunitare
 • Aflați mai multe despre Royal Roads Student Association (RRUSA) și despre cum susține experiența academică la RRU
 • Conectează-te cu noi pe Facebook, Instagram și Twitter
 • Conectați-vă cu reprezentanții studenților din Consiliul guvernatorilor și din Consiliul Academic

Cu îndrăzneală diferită

De peste 25 de ani, facem lucrurile diferit. De la experiența noastră de învățare online la profesori care vă cunosc pe nume, aceasta este o educație ca nimeni altul.

Locații

 • Victoria

  2005 Sooke Rd, Victoria, BC V9B 5Y2, Canada, , Victoria

Întrebări