Keystone logo
© The University of Fredericton
Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Introducere

Fondată în 1827, Universitatea din Toronto a evoluat în principala instituție de învățare, descoperire și creare de cunoștințe din Canada. Fiind una dintre cele mai importante universități din lume cu activitate intensă de cercetare, motivată să inventeze și să inoveze, este dedicată promovării unei comunități academice în care învățarea și bursele fiecărui membru pot înflori.

Învață online cu Rotman School of Management

Școala Rotman face parte din Universitatea din Toronto, un centru global de cercetare și excelență academică în inima capitalului comercial multicultural al Canadei.

Despre Rotman School of Management

Rotman este un catalizator pentru învățarea transformatoare, perspectivele și implicarea publicului, reunind diverse puncte de vedere și inițiative în jurul unui scop definit: a crea valoare pentru afaceri și societate.

Programele online The Rotman School

Lista de programe de ultimă oră Rotman este destinată persoanelor care doresc să dobândească noi abilități, să-și atingă obiectivele profesionale și să obțină un avantaj competitiv. Programele se adresează unei game largi de profesioniști și oferă învățare flexibilă, susținută și noi moduri de gândire pentru a aborda provocările și oportunitățile de afaceri de astăzi.

De ce să înveți online cu Școala Rotman

Prin colaborarea sa cu GetSmarter, un brand 2U, Inc., Rotman se angajează să dezvolte o abordare inovatoare și accesibilă a învățării online. Acesta găzduiește unele dintre cele mai inovatoare institute de cercetare la nivel global și se mândrește cu o rețea impresionantă de parteneriate internaționale în sectoarele academic, corporativ și comunitar. Prin colaborarea cu GetSmarter, Școala stabilește un nou standard de educație online, oferind o călătorie de învățare de înaltă atingere, intima și pe deplin susținută, care oferă, de asemenea, oportunități de a crea o relație cu profesioniști și colegi care au aceleași idei.

Locații

  • Toronto

    Saint George Street,105, M5S 3E6, Toronto

    Întrebări