Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Introducere

Quantic este o nouă școală de afaceri online care conectează o educație riguroasă MBA direct la rezultatele pozitive ale carierei și la o rețea globală de absolvenți.

Programe de afaceri

Quantic oferă două programe de înaltă selectivitate pentru gradul de afaceri - MBA gratuit și MBA executiv radical accesibile. Cursurile sunt livrate în aplicația Quantic de pe dispozitivul mobil sau computerul dvs., în lecții interactive, cu dimensiuni de mușcătură și o platformă de învățare de la egal la egal. Modelul său de afaceri inovator transferă povara scolarilor mari angajatorilor care plătesc pentru a recruta studenții noștri excepționali.

Talent inteligent

Rețeaua integrată a carierei Quantic, Smartly Talent, permite studenților și elevilor să caute poziții deschise și să se conecteze direct cu companii de top. Pune-ți cunoștințele în afaceri și funcționează și merită cariera. Fii educat. A fi angajat.

Echipa Quantic

De la experți în conținutul afacerilor noastre, până la programatori și ingineri, la echipa noastră de conducere executivă - am format o echipă de pionieri. Suntem aceeași echipă de bază care a condus Rosetta Stone de la rădăcinile sale de pornire la cea mai mare, cea mai inovatoare companie de învățare a limbii din lume.

Misiune

Misiunea Quantic School of Business and Technology este de a oferi cele mai inovatoare, de cea mai înaltă calitate, programe de educație online care sunt direct conectate la rezultatele pozitive ale carierei în afaceri și tehnologie.

Viziune

Quantic încearcă să reinventeze educația absolvită pentru secolul XXI, servind ca șablon pentru un nou tip de școală: să utilizeze inovația pedagogică și tehnologică și o înțelegere accentuată a puterii rețelelor profesionale de a oferi experiențe de învățare de cea mai bună calitate și rezultate în carieră pentru studenții noștri.

Povestea noastră

Quantic a început cu trei întrebări: ce se întâmplă dacă ai putea învăța orice subiect, oriunde, pe orice dispozitiv? Ce se întâmplă dacă acel sistem de învățare a fost conectat la o rețea profesională puternică? Și ce se întâmplă dacă un nou model de afaceri l-ar putea face radical accesibil, sau chiar gratuit?

Din această viziune inițială, fondatorii noștri au stabilit să construiască un nou tip de școală absolventă.

Echipa a început prin a inventa o metodă instructivă de bază, apoi a aplicat-o în crearea curriculumului nostru de ultimă oră. După ce și-a demonstrat viteza și eficacitatea în comparație cu programele tradiționale, echipa a dezvoltat un model de afaceri unic, care transformă costul educației într-un grup de angajatori curați care caută să angajeze studenți prin platforma noastră integrată de talente. În sfârșit, printr-un proces riguros de admitere și prin verificarea angajatorilor, echipa a creat baza pentru o rețea valoroasă și exclusivă de absolvenți și parteneri corporativi.

Astăzi, Quantic este mândru că oferă un MBA gratuit și un MBA executiv la prețuri accesibile studenților ambițioși din întreaga lume.

Este un drum interesant înainte. Sperăm că veți face parte din călătorie.

Învățarea activă. Redefinirea viitorului educației.

Ingineria pedagogică

Nicio clipă de lectură nuditoare. Nu există manuale plictisitoare. Doar instruire interactivă încântătoare, concepută pentru a face învățarea mai ușoară și mai rapidă.

Învățarea activă

111665_iphone-coffee-illustration-a7f47487.jpg

Cu zeci de ani de experiență în tehnologia educațională, precum și o convingere pedagogică în învățarea experiențială, Smartly a reinventat educația adulților cu o învățare interactivă, mobilă, pe care o numim „Învățare activă”.

Progresie bazată pe progresivitate

111666_mastery-based-progression-illustration-ac343cef.jpg

Au rămas abordările pasive ale capetelor de vorbire bazate pe videoclipuri și ale prozei îndelungate. În schimb, lecțiile inteligente îi provoacă constant pe cursanți, necesitând interacțiuni la fiecare opt secunde. Deoarece fiecare lecție de 5-10 minute se bazează pe lecții anterioare, studenții își testează înțelegerea în timp ce se confruntă cu materialul nou al cursului într-o progresie bazată pe măiestrie a învățării care asigură avansarea elevilor.

Nu învăța și testa ...

111667_dont-teach-and-test-illustration-995a30c5.jpg

Pentru prea mult timp, educația online a sistematizat practicile cele mai puțin eficiente de instruire în clasă, de difuzare a informațiilor, apoi de testare pentru înțelegerea elevilor. Agenții de educație online au rămas cu această paradigmă pasivă, în ciuda angajamentului și eficacității slabe.

... Test pentru a învăța!

111668_test-to-teach-illustration-b007accf.jpg

Învățarea activă, cursurile noastre de cursuri provoacă imediat studenților să se gândească ca protagoniști. Nu suntem un lector, ci mai degrabă un îndrumător și tutore, oferind activități în care studenții se angajează, luând decizii cu feedback imediat. Noi încercăm să nu confirmăm înțelegerea, ci mai degrabă o oportunitate de a învăța.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Washington

    3000 K Street NW, Suite 275, 20007, Washington

Întrebări