Keystone logo
Purdue University Online Master of Science în educație în design și tehnologie de învățare
Purdue University Online

Master of Science în educație în design și tehnologie de învățare

West Lafayette, Statele Unite ale Americii

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Universitatea din Purdue Master of Science în educație în domeniul designului și tehnologiei de învățare vă oferă cunoștințe vitale și tehnici inovatoare pentru a proiecta și furniza materiale didactice eficiente, indiferent dacă predați într-o sală de clasă sau instruiți într-o sală de consiliu. Maximizați-vă impactul cu acest program de master online accesibil și accesibil în mai puțin de doi ani.


Programul evidențiază

  • Obțineți cunoștințe despre modul de utilizare a principiilor de proiectare instructivă pentru a dezvolta materiale de sprijin eficiente și eficiente
  • Aflați abilitățile și strategiile pentru a proiecta, dezvolta și implementa active instructive care integrează tehnologia de învățare și se aliniază cu rezultatele de învățare dorite
  • Creați un portofoliu bogat în experiență cu cursurile pe care le efectuați pe tot parcursul programului


Câștigă insigne Tehnologie în Instrumentele Digitale Master

Pentru a vă susține aptitudinile în tehnologia de instruire, puteți învăța cum să utilizați peste 30 (și numărarea) instrumente instructive specifice printr-un sistem unic de tehnologie. Acest lucru nu numai că sporește competența dvs. tehnologică, ci demonstrează că masteringul instrumentelor este posibil pentru angajatorii potențiali. Insignele pot fi obținute în scopuri de credit sau pur și simplu în scopuri de dezvoltare profesională.


Cunoștințe pentru orice setare de învățare

MSEd online în design și tehnologie de învățare vă permite să aplicați și să adaptați metodele dovedite la o gamă largă de situații de instruire și setări de la locul de muncă, inclusiv:

  • Săli de clasă
  • Afaceri și industrie
  • Agentii guvernamentale
  • Organizații nonprofit
  • Militar

Despre Școală

Întrebări