Keystone logo
Premier TEFL

Premier TEFL

Premier TEFL

Introducere

Cunoașteți experții TEFL

Echipa Premier TEFL se află într-o misiune : să creeze cele mai noi, cele mai unice experiențe de formare a cadrelor didactice pe piața TEFL.

Având 25 de ani de călătorii cu TEFL între noi, cunoaștem insulele și cursurile de predare a limbii engleze în străinătate. Instruim profesorii noștri de limbă engleză pentru a fi încrezători, călătorii cu impact, care sunt gata să exploreze întreaga lume. Cursurile online recunoscute pe plan internațional, pe deplin acreditate, sunt complete, ușor de urmărit și vă oferă informațiile exacte de care aveți nevoie pentru a începe să predați limba engleză ca limbă străină.

Despre cursurile noastre

Gama noastră largă de cursuri on-line acreditate online au fost scrise de profesioniști reali care să respecte standardele internaționale TEFL.

Cursurile Premier TEFL vă oferă cursuri de instruire extinse, educaționale și extrem de antrenante, care vă oferă instruirea de care aveți nevoie pentru a preda cu încredere limba engleză în străinătate. Vă asigurăm că certificarea dvs. pe tot parcursul vieții vă face să vă aflați pe piața globală a locurilor de muncă și vă calificați pentru cele mai pline de locuri de muncă TEFL, pline de recompense și plătite acolo.

Verificare

Star Verified Organization - Acest nivel de verificare este acordat furnizorilor de programe internaționale pentru a arăta adevărata dedicare educației la nivel mondial.

Beneficiile noastre

  • Formare completă acreditată

  • Cursuri recunoscute pe plan internațional

  • Acces flexibil la studii online 24/7

  • Suportul tutorelui personal

  • Expert sfaturi de vânătoare de locuri de muncă

Am avut aventurile noastre - acum e rândul tău.

Locații

  • Cork

    Saint Mary's, Emmet Pl, Youghal-Lands, Youghal, Co. Cork, , Cork

Întrebări