Keystone logo
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Introducere

Poppe & Neumann - tradiție, experiență, succes

Formarea continuă - profesională și adaptate la nevoile industriei.

Cu acum mai mult de 120 de ani pe piata hotelului Fernschule Poppe & Neumann este cea mai veche instituție de învățământ pentru oamenii din industria hotelieră și de catering, în lanțurile de catering și restaurante.

Mai mult de 100.000 de absolvenți de succes și un trafic de abonat creștere fac hotelul Fernschule Poppe & Neumann pentru majoritatea participanților instituții de învățământ în industrie.

Cu programele noastre de învățare certificate și acreditate la distanță, metodic și didactic Material didactic cu experiență optimă practică absolută și atenția noastră personală pentru a crea tinta de antrenament pentru sigur!

Tarifele noastre de trecere la examenele IHK sunt întotdeauna cu mult peste medie. Motivul principal este că de la data notificării la finalizarea cu succes a examenului IHK pasa de tine.

Echipa de management la Hotel Fernschule Poppe & Neumann are mulți ani de experiență. lectori (profesori respectabili subiect și manageri din industrie) sunt (clasă) pentru standardele ridicate de seminarii de amplificare de audit.

„Bunicul, tatăl și fiul au făcut deja formarea lor cu hotelul Fernschule Poppe & Neumann -. Așteptăm pentru nepoții“

Locații

  • Germany Online

    Hotelfernschule Poppe & Neumann Kirchspieler Seite 18a 61279 Grävenwiesbach, , Germany Online

Întrebări