Keystone logo
Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Introducere

De-a lungul istoriei sale, Point Park University s-a mândrit cu rădăcinile sale urbane și cu contribuțiile la vitalitatea Downtown Pittsburgh.

Este nevoie de o persoană specială pentru a fi educator. Ești angajat să înveți și vrei să faci diferența. Point Park University School of Education oferă programe de licență, masterat și doctorat, inclusiv multe online.

În programele noastre de educație universitară, veți pune piciorul în sala de clasă în primul an. Oferim programe de licență în învățământul elementar și secundar - cu opțiunea de certificare duală de educație specială și programele noastre în studii instructive și educație timpurie, pentru a vedea unde doriți să vă duceți cariera în domeniu.

Programele noastre complete de cohortă de educație absolventă online sunt destinate profesorilor care doresc să devină directori, specialiști în curriculum și lideri în școlile și comunitățile lor - și pentru cei care doresc pentru prima dată certificarea de predare. Puteți obține certificarea într-o zonă nouă sau puteți deveni un profesor expert în domeniul dvs.

La Universitatea Point Park, mai mulți studenți se întorc la facultate pentru diplome de licență secundară și certificate de absolvire în educație decât în orice alt domeniu.

Realizarea faptului că aparțineți în fața unei săli de clasă poate veni devreme sau târziu în carieră, dar suntem pregătiți pentru dvs. ori de câte ori vine.

Programele noastre de învățământ post-bacalaureat includ diplome de licență, certificate de absolvent și un program ABCTE, toate concepute cu programe flexibile și sensibilitate la nevoile studenților care lucrează. Chiar și cu programul dvs. încărcat, vă vom oferi cursurile și timpul de predare al studenților de care aveți nevoie pentru a deveni profesor certificat.

Universitatea Point Park este singura Departamentul de Educație din Pennsylvania (PDE) - instituția recunoscută din Pennsylvania care oferă un consiliu american pentru certificarea programului de excelență a profesorilor (ABCTE).

Locații

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Întrebări