Keystone logo
Point Park University Online

Point Park University Online

Point Park University Online

Introducere

Amplasată în inima orașului Downtown Pittsburgh, Point Park University este o universitate dinamică, urbană, nonprofit, cu o puternică tradiție a artelor liberale. Point Park înrolează aproape 4.000 de studenți cu normă întreagă și cu jumătate de normă în peste 100 de programe de licență, masterat și doctorat.

În calitate de student la unul dintre programele online ale Point Park, veți beneficia de clase mici, programare convenabilă și școlarizare la prețuri accesibile, în timp ce vă angajați în educație axată pe carieră. Vă puteți stimula cariera în timp ce învățați de la profesori care predau din propria experiență din lumea reală. Veți avea acces la profesioniști de succes și activi și veți beneficia de oportunități de stagiu și locuri de muncă cu companii și organizații de top.

Universitatea Point Park educă studenții într-un mediu urban divers și pregătește absolvenții să aplice cunoștințele pentru a-și atinge obiectivele, pentru a-și avansa profesiile și pentru a-și servi comunitățile.

Universitatea Point Park este membru instituțional al Consorțiului de învățare online. OLC este o comunitate colaborativă formată din lideri și inovatori din învățământul superior dedicată promovării experiențelor digitale de învățare și învățare de calitate, concepute pentru a ajunge și a implica elevul modern - oricine, oriunde, oricând.

Locații

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Întrebări