Keystone logo
Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Introducere
Pepperdine este o universitate creștină dedicată celor mai înalte standarde de excelență academică și valori creștine, unde studenții sunt întăriți pentru vieți cu scop, serviciu și conducere. Clasat în mod constant drept unul dintre cele mai frumoase locuri de studiat, Pepperdine este locul în care ești inspirat să înveți pe măsură ce înveți să inspiri.

171813_PEP-MBA_BannerAd_Landscape_970x250.jpg

Misiunea Școlii de Afaceri Graziadio provine din inima fondatorului universității, George Pepperdine. El a fost el însuși un om de afaceri și antreprenor creștin, care a susținut ca educația în afaceri să fie asociată cu dezvoltarea caracterului creștin.

Scopul principal al unei educații absolvente în afaceri la Școala Graziadio este de a produce mai mult decât profesioniști competenți în afaceri care urmăresc profitul și rentabilitatea acționarilor; în plus, școala încearcă să producă lideri de afaceri care sunt etici, antreprenori și conștienți la nivel global și care lucrează pentru binele colectiv.

De la înființarea sa în 1969, Școala Graziadio a făcut ca urmărirea unei diplome avansate de afaceri să fie cât mai convenabilă și cât mai practică posibil pentru profesioniștii care lucrează, punând accent pe programe care aplică teoria și folosesc învățarea experiențială în grupuri mici. Instruirea este foarte colaborativă și orientată spre echipă. Anumite programe de MBA de elită sunt bazate pe cohorte, prin care grupuri mici, foarte conectate, de studenți executivi, progresează ca o unitate coerentă pe tot parcursul programului de studii. Absolvenții Școlii Graziadio profită și de o rețea de absolvenți de peste 30.000. Absolvenții se bucură de un program robust de ateliere de lucru, prelegeri și evenimente speciale pentru a menține abilitățile la zi și pentru a reînnoi contactele de rețea mult după absolvire.

Locații

 • Malibu

  Pacific Coast Highway,24255, 90263, Malibu

  • Los Angeles

   Los Angeles, Statele Unite ale Americii

   Întrebări