Keystone logo
Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Introducere

Pensacola State College a adoptat termenul larg, „eLearning” pentru a se referi la activitățile de învățare care utilizează tehnologiile electronice în general și Internetul în special. Site-ul eLearning este punctul central al activităților eLearning ale Colegiului de Stat Pensacola și servește drept poartă către sistemul eLearning al Colegiului de Stat Pensacola numit Canvas. Pensacola State College oferă cursuri în mai multe modalități, care utilizează toate o componentă eLearning și sunt descrise mai jos.

Cursurile de învățare la distanță (denumite și cursuri „online”) nu necesită vizite în campus și sunt asincrone, ceea ce înseamnă că studenții nu sunt obligați să se întâlnească online cu instructorul lor la date sau ore specificate pe tot parcursul semestrului. Cursurile de învățare la distanță sunt găzduite în Canvas, care este sistemul nostru online de gestionare a cursurilor. Au planificări săptămânale, cerințe de conectare și date de scadență ale atribuirii care trebuie respectate. Mulți instructori necesită testare controlată, care poate fi monitorizată de un anumit browser, de o persoană live la un centru de testare sau de o altă opțiune. Instructorul dvs. vă va anunța cum vor fi organizate examenele online. Când căutați programul cursului Pensacola State College, rețineți că tipul de curs pentru un curs de învățare la distanță este „Curs bazat pe web”.

Cursurile live online sunt, de asemenea, cursuri online, dar sunt sincrone, ceea ce înseamnă că studenții sunt obligați să se conecteze la site-ul cursului din Canvas pentru a se întâlni cu cursul la date și ore specifice pe tot parcursul semestrului. Aceste clase utilizează tehnologia de videoconferință Zoom pentru a construi un mediu de învățare în timp real pentru studenți și instructori. Studenții se conectează la curs la date și ore programate în mod regulat pe tot parcursul semestrului pentru a „participa” la cursul din această clasă virtuală. Cursurile live online sunt perfecte pentru studenții care preferă contactul în timp real cu un instructor, dar doresc, de asemenea, să își continue studiile dintr-o locație îndepărtată. Sunt necesare acces la internet fiabil, o cameră web și un microfon. Când căutați programul cursului Pensacola State College, rețineți că tipul de curs pentru un curs online live este „Live Online”.

Locații

  • Pensacola

    College Boulevard,1000, 32504, Pensacola

    Întrebări