Keystone logo
PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

Introducere

Prin încurajarea pozitivă din partea guvernelor și industriei (companii Fortune 500), oferim cursuri de formare în diferite grade de afaceri și suntem o școală de afaceri internațională complet online.

Misiune

Oferiți o platformă educațională de cunoștințe de clasă mondială pentru profesioniștii în Controlul proiectelor.

Viziune

Fiți furnizorul de formare preferat pentru Controlul de proiect și dezvoltați viitori lideri cu un puternic simț al responsabilității, integrității și pasiunii.

Valori

Stimulați un comportament profesional care promovează încrederea, onestitatea și integritatea. Arată responsabilitate, corectitudine, respect, încredere și responsabilitate.

Obiectiv

Să învețe și să antreneze generația de astăzi. Oferă-le abilitățile, atitudinea și cunoștințele necesare pentru a reuși. Faceți față provocărilor din industrie de mâine și insuflați o viziune pozitivă pentru a atenua problemele cu o mentalitate continuă pentru a deveni lideri încrezători în domeniul lor.

Beneficii pentru studenți

Prezenta globala

Experiența globală de formare a școlii noastre vă oferă avantajul de a aplica cu încredere pentru orice ofertă de muncă internațională.

PCiBS oferă organizații din întreaga lume instruire în cadrul managementului proiectelor corporative.

Formatori cu înaltă calificare

Profesorii principali au o diplomă de master / doctorat. și o experiență vastă în managementul proiectelor în diverse industrii precum sănătate, petrol și gaze, petrochimie, chimie, procese, minerit (asupra și subteran), IT, construcții etc.

Eficient și practic

Cursurile noastre oferă oportunitatea de a-ți avansa cariera cu oferte online relevante din punct de vedere ocupațional, care te echipează cu abilități și cunoștințe care pot fi aplicate imediat la locul de muncă.

Experții noștri în programe

Avem un număr mare de experți în managementul și controlul proiectelor care fac parte din grupul nostru. Lectorul cu cea mai mare experiență lucrează activ în industria proiectelor de peste 45 de ani. Toți lectorii PCiBS au fie o diplomă în Comerț, Matematică, Inginerie sau Management. Majoritatea lectorilor au o diplomă de master / doctorat.

Cum poți beneficia

Formarea Online Project Controls se concentrează pe o contribuție majoră la managementul „verde” și la impulsul internațional către aceste preocupări de mediu foarte importante. Acest lucru are sprijinul guvernului, deoarece procesele vor crește sustenabilitatea oricărui proiect și le vor face mai eficiente.

Dezvoltarea Comunităţii

Dezvoltarea comunităților este în mare favoare a guvernului, deoarece PCiBS dorește să poată crește abilitarea comunității într-o mare măsură.

De ce să studiezi la Project Controls International Business School (PCiBS)

Ce ne face diferiți

Experiență globală

Formarea bazată pe competențe se bazează pe eliberarea certificatelor de competență și primirea recunoașterii pertinente pentru abilitățile dobândite pentru a ajuta studenții în planurile lor individuale de dezvoltare (IDP), plus studenții primesc critici de specialitate din partea lectorilor cu privire la sarcini și rapoarte.

Prezenta globala

Project Controls International Business School / Project Consulting & Integrated Business Services cc (PCiBS) / Ernest Lehman University (ELU) oferă cursuri internaționale și are o prezență globală care se întinde pe tot globul.

În prezent, ne aflăm în Statele Unite ale Americii, Canada și Africa, plus adăugând Europa și Australasia prezenței noastre globale.

Locații

 • Swakopmund

  7 Bismarck St, , Swakopmund

  • Johannesburg

   70 7th Street, , Johannesburg

   • Houston

    2600 South Shore Blvd, , Houston

    Întrebări