Keystone logo
Pacific College

Pacific College

Pacific College

Introducere

Pacific College se angajează să ofere cele mai înalte standarde în educație prin încurajarea unui proces continuu de creștere intelectuală, dezvoltare a caracterelor și integritate academică pentru a obține succes profesional și personal în profesia aleasă de student.

Pacific College este angajat în următoarele rezultate ale învățării instituționale: Afișează stăpânirea cunoștințelor și abilităților învățate într-o educație cuprinzătoare pentru a atinge împlinirea într-o profesie aleasă și pentru a stabili o identitate ca membru al unei comunități diverse și globale; Aplicați valorile profesionalismului, altruismului, incluziunii și colaborării pentru a facilita schimbarea bazată pe dovezi pentru a realiza obiectivele comune; Demonstrați abilități de alfabetizare informațională care promovează o perspectivă pozitivă, pe tot parcursul vieții, asupra educației, profesiei și auto.

„Educația este prioritatea noastră„ numărul unu ”.” Folosind o abordare „de echipă”, vor fi acceptate nevoile academice ale fiecărui student. Elevul va înțelege că învățarea este un proces pe tot parcursul vieții bazat pe gândirea critică.

Pacific College este recunoscut ca un mediu de învățare progresiv în care valorile profesionalismului, altruismului, colaborării și simțului identității personale și profesionale sunt obiectivele principale pentru incluziune ca membru al unei comunități globale și diverse.

Pacific College este acreditat la nivel regional de către Colegiul Senior și Comisia Universitară a Asociației Vestice a Școlilor și Colegiilor (WASC).

Locații

 • Ontario

  Inland Empire Boulevard,3602, 91764, Ontario

  • Costa Mesa

   Red Hill Avenue,3160, 92626, Costa Mesa

   Întrebări