Keystone logo
Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Introducere

Universitatea Lady of the Lake este o universitate privată, catolică, cu o legătură profundă cu istoria și comunitatea din San Antonio. Fondată în 1895 de către Congregația Providenței Divine, am dezvoltat o reputație pentru stilul nostru personal de predare. Începând cu anul 2011, OLLU a fost numit în funcția de Președinte al Serviciului pentru Învățământul Superior, Honor Roll. Suntem o universitate care îi ajută pe elevi să-și dezvolte întregul potențial într-un mediu care este încurajator și stimulator.

Programele noastre de studii on-line pregătesc profesioniștii să ofere leadership-ul și să contribuie în mod științific la dezvoltarea cunoștințelor din domeniile lor, să aplice cele mai actuale informații și tehnologii în luarea deciziilor și rezolvarea problemelor, să colaboreze, productiv și etic în diverse domenii culturale la misiunea Universității, servind nevoile comunităților lor.

OLLU este dedicat și deschis pentru nevoile în schimbare ale studenților noștri. Profesorii aduc o multitudine de cunoștințe și experiență la fiecare curs și sunt disponibili pentru ai ajuta pe elevi prin întâlniri personale, prin e-mail sau prin telefon. Elevii vor veni pe primul loc la OLLU: Veți învăța de la instructori cu experiență în timp real, precum și de acreditări academice, care depășesc teoria pentru a vă explica rolul și responsabilitățile.

Locații

  • San Antonio

    411 S.W. 24th St., 78207, San Antonio

    Întrebări