Keystone logo
Open University Master în Managementul Resurselor Umane
Open University

Master în Managementul Resurselor Umane

Online United Kingdom

3 Years

Engleză

La zi, Part time

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 11.190 *

Învățământ la Distanță

* cost total

Introducere

În cadrul acestui masterat în managementul resurselor umane, veți învăța despre rolul profesionistului în resurse umane, natura profesionalismului și abordările privind abordarea dilemelor etice, managementul durabil al resurselor umane și EDI (Egalitate, diversitate și incluziune). Vă veți dezvolta abilitățile de gestionare a oamenilor care sunt esențiale pentru activitatea de resurse umane, cum ar fi interviurile de selecție și evaluare, furnizarea de formare, gestionarea performanței, dezvoltarea organizațională și analiza oamenilor.

De asemenea, veți dobândi competențele și înțelegerea necesare pentru a lucra la un nivel strategic într-o organizație în ceea ce privește problemele de resurse umane. Aceasta va include relațiile cu angajații, învățarea și dezvoltarea, gestionarea talentelor, implicarea angajaților și a părților interesate și capacitatea de a aborda problemele de gestionare a schimbării.

Caracteristicile principale ale cursului

  • Dezvoltarea abilităților esențiale de management al persoanelor pentru a lucra în domeniul resurselor umane
  • Obțineți abilitățile și înțelegerea necesare pentru a crea strategii organizaționale de resurse umane
  • Dezvoltarea comportamentelor și cunoștințelor de bază pentru a aborda problemele de afaceri și de management al schimbării într-o lume incertă
  • Înțelegerea rolului unui profesionist în domeniul resurselor umane; abordarea dilemelor etice, a EDI și favorizarea unui management durabil al resurselor umane.

Cat dureaza

Durata minimă de obținere a acestei calificări este de trei ani, prin studierea a 60 de credite pe an. Ar trebui să acordați 12-13 ore de studiu pe săptămână pentru fiecare modul de 30 de credite. Timpul maxim de finalizare este de șapte ani.

Rezultatul programului

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări