Keystone logo
Open University Diploma de invatamant superior in sport si fitness
Open University

Diploma de invatamant superior in sport si fitness

Online United Kingdom

2 Years

Engleză

La zi, Part time

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 14.544 *

Învățământ la Distanță

* cost pe an cu normă întreagă; 3.168 GBP - cost pe an part-time

Introducere

Această diplomă vă va ajuta să vă puneți pe drumul cel bun pentru o carieră în antrenamentul de fitness, coaching sportiv sau roluri similare. Acesta va dezvolta abilități legate de muncă și academice pentru a vă îmbunătăți performanța; și explorați principiile cheie ale științei sportului, psihologiei, antrenamentului, antrenamentului și leadershipului. Vă veți aplica învățarea în practică, concentrându-vă pe satisfacerea nevoilor fizice și psihologice ale participanților. Până la sfârșitul cursului, vei fi un practicant mai eficient și mai reflectiv și vei fi pe drumul spre o diplomă.

Caracteristicile cheie ale cursului

 • Oferă învățare flexibilă care se potrivește cu angajamentele tale legate de sport, fitness și muncă
 • Demonstrează o concentrare puternică aplicată prin utilizarea extensivă a studiilor de caz audiovizuale
 • Utilizează tehnologie inovatoare, cum ar fi realitatea augmentată, pentru a vă îmbunătăți învățarea
 • Construiește o bază solidă pentru studii ulterioare

O calificare recunoscută la nivel național în sine, această diplomă de învățământ superior este, de asemenea, echivalentă cu primele două treimi din BA (Cu onoare) Sport, Fitness și Coaching (Q76).

Accesibilitate

Facem toate calificările noastre cât mai accesibile și avem o gamă cuprinzătoare de servicii pentru a sprijini toți studenții noștri. Diploma de Învățământ Superior în Sport și Fitness utilizează o varietate de materiale de studiu și are următoarele elemente:

 • studiul online – unele module au un amestec de materiale tipărite și online, iar altele sunt în întregime online. Resursele de învățare online pot include site-uri web, clipuri media audio/video și activități interactive, cum ar fi chestionare online
 • folosind expresii matematice și științifice, notații și tehnici asociate
 • lucrul în grup cu alți elevi
 • utilizarea și/sau producerea de diagrame și/sau capturi de ecran
 • găsirea online de material extern/terț
 • utilizarea tehnologiei în scopuri de cercetare care implică accesul la cataloage și baze de date online
 • evaluare continuă și de sfârșit de modul sub formă de eseuri și întrebări cu răspuns scurt
 • utilizarea feedback-ului: evaluarea continuă implică primirea de feedback detaliat despre munca dvs. de la tutorele dvs. și utilizarea acestui feedback pentru a vă îmbunătăți performanța
 • implicarea în învățarea și evaluarea într-un program sau un orar prestabilit - va fi nevoie de managementul timpului în timpul studiilor, iar Universitatea vă va ajuta să dezvoltați aceste abilități pe parcursul diplomei.

Toate calificările vă cer să finalizați activitățile de învățare și evaluare într-un interval de timp necesar și în conformitate cu termene pre-determinate. Prin urmare, va trebui să vă gestionați timpul în mod eficient în timpul studiilor, iar Universitatea vă va ajuta să vă dezvoltați această abilitate pe tot parcursul diplomei. Informațiile despre evaluare vă vor fi disponibile la începutul fiecărui modul.

Rezultatul programului

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări