Keystone logo
Open University Certificat postuniversitar în managementul mediului
Open University

Certificat postuniversitar în managementul mediului

Online United Kingdom

1 Years

Engleză

La zi

05 Sep 2024

Oct 2024

GBP 3.500 *

Învățământ la Distanță

* cost total

Introducere

Managementul mediului devine din ce în ce mai important pentru toată lumea, fie la locul de muncă, în comunitate sau acasă - de la respectarea legislației de mediu la abordarea provocărilor globale ale schimbărilor climatice și ale conservării energiei.

Acest curs de certificat postuniversitar în managementul mediului abordează preocupările cotidiene legate de protecția mediului, managementul resurselor naturale și legislația și politica de mediu în schimbare rapidă. Veți explora factorii biofizici, sociali, politici și economici de la nivel local la nivel global și veți dezvolta abilitățile de care aveți nevoie pentru a participa în mod creativ la procesul de îmbunătățire a performanței de mediu în contextul dumneavoastră.

Caracteristici cheie

  • vă extinde cunoștințele despre mediu și vă dezvoltă abilitățile de a lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la problemele de mediu
  • Abordează luarea deciziilor de mediu din punct de vedere sistemic
  • analizează modul în care se evaluează și se gestionează durabilitatea într-o organizație și se lucrează pentru un viitor mai durabil

Acest certificat postuniversitar este identic cu prima jumătate a Diplomei postuniversitare în managementul mediului (E79) și cu prima treime a Masterului în managementul mediului (F65).

Cat dureaza

Minim - 1 an

Rezultatul programului

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări