Keystone logo
Open University Of Cyprus

Open University Of Cyprus

Open University Of Cyprus

Introducere

Fiind a doua universitate publică , înființată în 2002, Open University Cyprus (OUC) își propune să umple o lacună importantă în sistemul de învățământ superior cipriot, oferind diplome acreditate de învățământ la distanță la toate nivelurile (licență, masterat și doctorat) . Bazându-se pe originile sale ca fiind singura universitate a țării dedicată educației la distanță , OUC crește rapid în ceea ce privește statura academică și reputația generală. Realitățile provocatoare de astăzi au lărgit orizonturile OUC, ajutând la apropierea Ciprului de obiectivul său strategic: de a fi stabilit ca centru regional de educație și cercetare și centru pentru cercetători și studenți internaționali, deopotrivă, în bazinul mediteranean de est. În OUC, constrângerile, cum ar fi timpul, limitările locale, vârsta, statutul ocupațional sau responsabilitățile familiale, diminuează și încetează să mai funcționeze ca inhibitoare pentru crearea unui mediu de învățare adecvat. Toate programele de studiu oferite de Open University Of Cyprus se bazează pe sisteme educaționale moderne, noi progrese tehnologice și terenuri rafinate pentru participanții interesați, la toate nivelurile (licență, postuniversitar și formare în contextul învățării pe tot parcursul vieții). OUC este echivalent cu orice altă universitate recunoscută din lume, indiferent de metodologia sa educațională (învățare convențională sau la distanță). Open University Of Cyprus este orientată dual atât către comunitățile educaționale interne, cât și internaționale, precum și către activitățile și obiectivele lor. Programele academice oferite de OUC sunt internaționale, bine planificate și orientate spre carieră pentru a corespunde nevoilor țării și a satisface cerințele studenților săi prin îmbunătățirea cunoștințelor și expertizei, în conformitate cu aspirațiile și ambițiile lor. OUC este mândră că este o universitate care este complet sincronizată cu sistemul european de transfer de credite ECTS și care sporește mobilitatea studenților săi și inter-relația cu alte universități convenționale. Mai mult, împreună cu rolul său educațional, OUC se concentrează, de asemenea, pe dezvoltarea cercetării și îmbunătățirea programelor de cercetare; prin publicațiile sale privind rezultatele inovatoare care au un impact asupra domeniilor științifice relevante. De la înființare, OUC a subliniat importanța vitală a cercetării pentru promovarea Universității în comunitatea științifică internațională, urmărind în același timp activ interacțiunea cu organizațiile științifice și asociațiile profesionale. În cele din urmă, prin activitățile sale sociale și angajamentul de a se conecta cu societatea, OUC își propune rolul de instituție de învățământ inspirată. O universitate inovatoare, deschisă, care oferă un mediu stimulant studenților, personalului și absolvenților remarcabili pentru promovarea culturii și colaborarea cu țările învecinate - și nu numai.

Viziune

Open University Of Cyprus (OUC) se angajează să deschidă educația către toți, se străduiește să obțină o experiență remarcabilă de predare și învățare și legături de neegalat cu lumea afacerilor. OUC își propune să se stabilească ca o universitate de învățământ la distanță, cu prezență internațională și recunoaștere, în principal în zona mai largă a sud-estului Europei și a Mediteranei. O instituție de învățământ superior, care oferă diverse programe de studii de înaltă calitate în domenii științifice „clasice” și contemporane atât în greacă, cât și în engleză, atrăgând studenți din întreaga lume.

Declarația de misiune

Înființarea Open University Of Cyprus (OUC), a doua instituție de învățământ superior de stat în 2002, a deschis noi orizonturi pentru învățământul superior prin învățământ deschis și la distanță. Flexibilitatea învățării la distanță și calitatea înaltă a programelor academice oferite de OUC încurajează persoanele să urmeze studii de învățământ superior sau să-și finalizeze studiile, dacă nu au putut face acest lucru în trecut. În plus, absolvenții universitari au posibilitatea de a obține diplome postuniversitare în diferite domenii, ca mijloc de a-și îmbunătăți cariera profesională. De fapt, la OUC, învățământul superior este un proces continuu, care nu prezintă limită de vârstă, condiții financiare sau societale. Misiunea Open University Of Cyprus este de a oferi în continuare studenților săi oportunitatea de a învăța pe tot parcursul vieții și de a obține noi cunoștințe și abilități necesare pentru a începe sau a progresa în cariera lor profesională, fără a fi nevoie să se angajeze în rutinele tipice de lucru ale studenților. Universitatea își propune să-și combine agenda internațională și structura flexibilă, folosind ambele ca instrument pentru înființarea Ciprului un centru regional pentru educație, cercetare științifică și inovare. În această direcție, OUC lucrează pentru a-și extinde rețeaua de colaboratori și a stabili parteneriate puternice cu alte universități și instituții de cercetare din regiunea extinsă și nu numai, promovând cooperarea și schimbul de bune practici și modernizând infrastructura sa tehnologică de e-Learning.

Locații

  • Cyprus Online

    PO Box 12794, Latsia, 2252, Cyprus Online

Întrebări