Keystone logo
Online Business School

Online Business School

Online Business School

Introducere

Programe de studiu accesibile, cu module exclusiv online, care urmăresc cursanții la o calificare universitară.

Fie că sunteți în căutarea de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră, pentru a îmbunătăți echipa ta sau urmeze o educație profesională, The Online Business School de învățare e Pathways vă poate oferi tot ce ai nevoie.

Online Business School online oferă programe online universitare de Pathway cu premii complete de diplomă universitară și postuniversitară pentru cursanți din toate colțurile lumii. Elevii pot să-și urmeze rapid drumul spre o calificare universitară din Marea Britanie pe campus sau prin învățământ la distanță .

Modulele noastre bazate pe web permit studenților să învețe ceea ce doresc atunci când doresc și cum doresc și au fost concepuți pentru a facilita un mod de învățare mult mai rapid, mai accesibil și mai atrăgător. Cu o platformă de networking student, 24 de ore din 24, tablouri de bord personale, 1-21 tutoriale on-line, grupuri webinar și o bancă de webcast-uri de grup pre-înregistrate, Online Business School oferă studenților tot sprijinul de care au nevoie pentru a reuși să- profesionale și să obțină o calificare universitară.

Introducerea Online Business School - Revoluția învățării Stele aici de la Biblioteca video pe Vimeo.

Credințele noastre

Online Business School funcționează la cele mai înalte standarde academice și dispune de mai multe structuri care asigură standardul de educație oferit studenților săi, de cea mai înaltă calitate. Mai jos este o listă de organisme corporative de care aparținem și de asociații din care facem parte:

 • OTHM
 • athe
 • CALIFICAREA
 • Camera de Comerț Coventry și Warwickshire
 • Institutul Directorilor
 • Institutul de Ospitalitate
 • British Computer Society
 • ELCAS


Recunoașterea OFQUAL

Toate materialele de studiu sunt concepute și scrise de către autori universitari profesioniști, astfel încât fiecare modul interactiv să fie aliniat la criteriile specifice de învățare specificate de OFQUAL, organismul guvernamental britanic definitoriu pentru standardele academice în învățământul superior din Marea Britanie. Aceste standarde asigură celor care învață cu noi o educație de înaltă calitate, împreună cu certificarea universală și universitară recunoscută de angajatori.


Parteneri universitari parteneri

La finalizarea misiunilor finale, elevii primesc o diplomă de diplomă recunoscută. Această diplomă poate fi folosită pentru a completa o diplomă universitară completă sau un MBA la o varietate de universități din Marea Britanie, fie în campus, fie prin învățământ la distanță.


Consiliul de monitorizare a calității

Online Business School operează, de asemenea, un Consiliu de monitorizare a calității (QMB) pentru a vă asigura că oferim întotdeauna cursuri și resurse online acreditate pentru a vă satisface nevoile de învățare. Acest Consiliu se întrunește periodic pentru a evalua:

 • Probleme specifice elevilor.
 • Orice probleme de calitate pentru partenerii universitari.
 • Monitorizarea standardelor de evaluare.
 • Monitorizarea conținutului material în raport cu rezultatele învățării.
 • Probleme operaționale specifice care afectează calitatea și serviciul clienți.

Membrii consiliului includ lideri academici și oameni de afaceri respectați. Rezultatele recenziilor sunt partajate online pentru a asigura transparența și înțelegerea între partenerii și studenții noștri. Toate feedback-ul este binevenit, astfel încât problemele pot fi ridicate oficial prin intermediul QMB într-o manieră profesională și obiectivă.


Camera de Comerț din Coventry și Warwickshire

Camerele britanice de comerț reprezintă cea mai mare și cea mai influentă voce independentă din Marea Britanie, care se ocupă în mod neobosit de membrii și comunitatea de afaceri mai largă în ceea ce privește problemele importante - stabilirea condițiilor adecvate pentru prosperarea afacerilor, piețele și crearea unei economii dinamice a afacerilor.

Ele joacă, de asemenea, un rol-cheie în eliminarea decalajului dintre educatori și întreprinderi prin evidențierea competențelor necesare angajatorilor și influențarea politicii educaționale pentru a se asigura că acestea sunt livrate eficient.

Camera de Comerț Coventry & Warwickshire este doar una dintr-o rețea de Camere care lucrează cu și în numele companiilor de orice dimensiune, în fiecare sector al industriei din Marea Britanie. Ele ajută companiile locale să se conecteze, să crească și să obțină succes. Camera colaborează cu alte camere, autorități locale și organizații partenere pentru a obține o perspectivă asupra problemelor care contează pentru afaceri – apoi transmite aceste cunoștințe pentru a ajuta Guvernul să formuleze o politică de afaceri eficientă.

Locații

 • Coventry

  7 Osbourne House, Queen Victoria Road, Coventry, CV1 3JD, , Coventry

Întrebări