Keystone logo
© Eva Dang
Online Academies

Online Academies

Online Academies

Introducere

Reducere de 75% la toate cursurile care utilizează codul SA75

Vrei să te înscrii pe un curs pentru a ...

  • Îmbunătățiți-vă cariera
  • Îmbunătățiți o anumită formă a vieții domestice
  • Dezvoltați un interes nou

Apoi vă veți bucura și veți profita din plin de această metodă de studiu rapidă care este disponibilă într-o selecție cuprinzătoare de cursuri.

Cursuri rapide

Aceste cursuri on-line sunt frumos prezentate într-un stil modular care vă construiesc cunoștințele și înțelegerea în timp dovedit pas-cu-pas. Acest lucru face ca învățarea să fie plăcută și nu aveți nevoie de calificări educaționale anterioare.

În loc să treci peste compoziția unei sarcini scrise la sfârșitul fiecărui modul, există o serie de întrebări cu răspunsuri multiple. Acestea vă asigură că ați absorbit materialul și că, de asemenea, acționați ca o metodă sigură de reamintire a punctelor cheie. Nu numai că timpul dvs. de studiu este redus, la fel și taxele.

O astfel de metodă de prezentare vă va permite să studiați și să finalizați cu succes cursul dvs. oricând și ori de câte ori doriți, fie pe un laptop, fie pe un tablet computer.

Aceste cursuri Fast Track sunt fie acreditate independent sub licența ABC Awards QLS, fie certificate de Online Academies .

Metoda multiplă de evaluare a modulelor

Modulele dvs. individuale sunt evaluate de dvs. completând o serie de întrebări cu răspunsuri multiple. Această metodă vă permite să continuați în mod constant prin curs, făcând în memorie punctele cheie ale fiecărui modul.

Cursuri certificate

Veți primi o Diplomă de Online Academies atunci când ați finalizat cu succes toate modulele de evaluare a întrebărilor multiple. Aceasta certifică faptul că ați terminat cursul, înțelegând materialul din cadrul acestuia.

Cursuri aprobate

Dacă ați ales să studiați un curs acreditat, va exista un chestionar online care va fi realizat după finalizarea cu succes a întrebărilor finale cu răspunsuri multiple. Aceasta acordă o acreditare independentă în cadrul schemei de licențe de calitate ABC Awards

Suport pentru tutori

Când vă înscrieți, puteți avea încredere în succes, pentru că va exista un tutore cu experiență, calificat și prietenos pe mâna pentru a răspunde întrebărilor dvs. Contactul va fi prin e-mail.

Timpul tau!

Aveți libertatea de a vă alege timpul pentru a vă bucura de studiul dvs.

Pacea ta!

Finalizați cursul în 2 săptămâni sau luați 2 ani. Alegerea este a ta.

Investiția ta!

E timpul să investești în tine. Și vă sprijinim cu comisioane mici și mici.

Dispozitivul tau!

Utilizează ceea ce este ușor pentru tine la acea vreme; Laptop, tabletă sau smartphone.

Locația ta!

Modificați-vă studiul în jurul mișcărilor; acasă, când călătoriți sau vă relaxați.

Locații

  • Bournemouth

    Unit 8 & 9 St Stephens Court, 15-17 St Stephens Road, , Bournemouth

Întrebări