Keystone logo
Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Introducere

Cu un accent exclusiv pe marketingul digital, Online Marketing Institute ( OMI ) este poziționat în mod unic pentru a vă aduce cele mai recente cunoștințe practice, din lumea reală, pentru a vă menține înaintea jocului. Esti ocupat. De aceea dezvoltăm lecții extrem de concentrate de 5-10 minute pe care le puteți accesa de la serviciu, acasă sau mobil în programul dvs.

Planurile noastre de învățământ pe scară largă oferă noi abordări asupra celor mai importante subiecte digitale, predate de experți în materie, care sunt, de asemenea, profesori excepționali. Așadar, nu numai că rămâi la curent, rămâi inspirat.

Online Marketing Institute lucrează cu dvs. pentru a evalua competențele și lipsurile de cunoștințe. Vom crea un program de instruire pentru a ajuta angajații să stăpânească tacticile și strategiile critice care stimulează creșterea afacerii.

Cu Digital Marketing Training, vă puteți instrui echipele cu privire la instrumentele, tactica și strategiile de marketing digital. Liderii industriei predau micro-lecții video despre cele mai importante și relevante subiecte de marketing digital de astăzi. Portalul complet personalizabil și de marcă vă permite să selectați conținutul și Pathways învățare care sunt potrivite pentru afacerea dvs., pe regiuni, departamente sau persoane fizice. Tabloul de bord de raportare, IQ-ul de diagnostic digital și alte instrumente de implicare vă permit să identificați lipsurile de cunoștințe și să urmăriți progresul echipei dvs.

Instruirea personalizată oferă instruire la cerere, video, forței de muncă sau clienților într-un portal privat de învățare, care este complet personalizat pentru a satisface nevoile afacerii dvs. Clienții de la bord și instruiți-i cu privire la produsul dvs. pentru a vă asigura că îl înțeleg și îl utilizează cu adevărat la potențialul său maxim, sporind loialitatea clienților. Puteți utiliza propriul conținut sau lăsați Online Marketing Institute să producă cursuri folosind cele mai noi metode de proiectare instructivă. Puteți include instrumente importante, cum ar fi un tablou de bord de urmărire și raportare, evaluări, teme și căi de învățare.

Locații

  • San Francisco

    San Francisco, Statele Unite ale Americii

    Întrebări