Keystone logo
OBS Business School

OBS Business School

OBS Business School

Statistică

OBS în cifre

OBS Business School este prima școală de afaceri 100% online din Spania. Din 2006, anul în care a fost înființată, Școala a format peste 20.000 de manageri și profesioniști. Cu peste 250 de profesori activi în 25 de țări diferite, OBS este lider în programe inovatoare care anticipează schimbările din mediul de afaceri. În plus, Școala oferă o diplomă dublă, împreună cu Universitatea din Barcelona, principala universitate publică din Spania cu peste 560 de ani de istorie.

Studenții noștri sunt compuși din oameni de 45 de naționalități diferite și 5 continente diferite, dintre care 55% sunt bărbați și 45% femei. Trebuie remarcat faptul că 95% dintre studenții noștri au o diplomă universitară și 32% au o diplomă MBA sau master. În cele din urmă, 100% conțin experiență profesională, iar 77% sunt CEO sau manageri.

Una dintre cele mai mari contribuții ale OBS Business School a fost dezvoltarea unei metodologii flexibile care permite elevilor să reconcilieze viața familială, profesională și academică. Datorită acestei metodologii, în ultimul an am instruit peste 2.900 de profesioniști, iar indicatorii de urmărire și finalizare a studiilor în OBS înregistrează o medie de 91%. Din acest motiv, suntem foarte mândri să spunem că 9 din 10 studenți ne recomandă.

Pe scurt, OBS acoperă necesitatea unei formări continue de calitate fără bariere fizice, ceea ce face posibilă concilierea dezvoltării profesionale cerute de piețele de astăzi cu viața noastră profesională.

  Clasamente

  În categoria programe, Clasamentul ibero-american de formare online în limba spaniolă a ales 6 OBS drept cele mai bune programe online din categoriile lor. Este Global MBA (Cel mai bun MBA online), Master în Management Marketing și Management Comercial (Cel mai bun Master în Management Marketing Online), Master în Managementul Resurselor Umane (Cel mai bun Master în Managementul Resurselor Umane Online), Master în Managementul Proiectelor (Cel mai bun Master în Management de proiect online), Master în Managementul și logistica lanțului de aprovizionare (Cel mai bun Master în Managementul lanțului de aprovizionare online) și Master în Management financiar (Cel mai bun Master în Management financiar online).

  Dar acest lucru nu este totul, iar OBS Business School a fost recunoscută ca a doua cea mai bună școală de afaceri prin „Clasamentul instituțiilor de învățământ superior online” realizat de firma de consultanță Hamilton Global Intelligence .

  În plus, Masterul în transformare digitală și dezvoltarea afacerilor și Masterul în inovare și antreprenoriat au fost considerați doi dintre cei mai buni din lume în domeniile lor de cunoaștere de către clasamentul Eduniversal Best Masters Worldwide 2015-2016 .

  Locații

  • Barcelona

   Avinguda Josep Tarradellas i Joan 171-175, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, 08901, Barcelona

   • Bogotá

    Calle 76,No. 11-35 Piso 6, , Bogotá

    • Lima

     Edificio Prisma Tower Av. Juan de Aliaga N° 425, piso 7 oficina 704 Magdalena del Mar, , Lima

     Întrebări