Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Oakland City University

Oakland City University

Oakland City University

Introducere

Programe on-line

Oakland City University este mai ușor ca niciodată să câștige gradul dorit, indiferent unde locuiți. Selecția noastră largă de absolvent și programe de gradul on-line de licență nu numai că vă oferă opțiuni de carieră nelimitate, dar, de asemenea, vă permite să atingă obiectivele personale și profesionale, în mai puțin timp, la un cost accesibil. La OCU, vom accepta până la dublul valorii creditelor de transfer acceptate la alte colegii și universități, precum și evaluări complete de o experiență anterioară, pentru a reduce costurile chiar și mai departe.

Vizualizați lista noastră completă de grade on-line, și a vedea cum convenabil de 5 săptămâni de rotație noastre de clasă și de livrare on-line flexibil vă poate duce la urmatorul nivel al carierei tale.

HEAD În centrul fundației OCU este un angajament de a oferi o educație fără egal în artele liberale și științe. Această experiență educațională largă pregătește studenții noștri cu cunoștințele necesare pentru a aplica principiile învățate în clasă la problemele și problemele de astăzi.

INIMA Pregătirea capului fără conexiunea la inimă lasă un vid persoană de scop. Universitatea consideră că formarea spirituală a individului este critică pentru succesul unui student. Bogat în tradiția cultului baptist generală OCU oferă studenților, profesorii și personalul posibilitatea de a investiga propria lor credință și de a dezvolta o înțelegere a ceea ce ei cred cu adevărat și abilitatea de a-și exprima credința lor verbal.

MAINI Fără cunoștințe capacitatea de a aplica devine puțin mai mult decât un exercițiu academic. Fundația OCU oferă studenților posibilitatea de a ex-press credința lor și realizările academice, prin intermediul răspunsurilor ghidate, cum ar fi excursii de misiune internaționale și munca în folosul comunității.

DE CE ALEGE OCU ONLINE?

ACCELERAT Cursuri Oakland City University sunt lungi 5 sau 8 săptămâni. Cu datele de început multiple puteți ajusta cu ușurință educatia pentru a se potrivi programul.

CONVENABIL Studia oriunde, în orice moment. Programele noastre online face mai ușor pentru a obține cea mai bună educație bazată pe credință, indiferent unde vă aflați.

CALITATE SUPERIOARĂ Alăturați-vă comunității noastre cald bazată pe credință și să aibă acces la o rețea de profesioniști din întreaga lume.

ACCESIBIL OCU oferă o educație creștină rentabilă. Cu programele noastre online vă salva pe cheltuielile de deplasare și poate reduce timpul pe care îl luați în afara de muncă.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Oakland City

    138 North Lucretia Street Oakland City, Indiana 47660, 47660, Oakland City

Întrebări