Keystone logo
NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

Introducere

O nouă modalitate de a învăța să faci film

Cursurile noastre de colaborare redefinesc educația filmului online. Având în vedere o platformă dinamică, interactivă, veți învăța noi abilități și veți primi feedback despre proiect de la facultatea NYU.

Cursuri de 6 săptămâni conduse de experți, adaptate pasiunilor tale - și programului tău

  • Porniți-vă portofoliul: cursurile noastre distractive și concentrate sunt concepute pentru a ajuta studenții să creeze scurtmetraje și scenarii remarcabile - oferind îndrumări, sprijin și coletări tehnice.
  • Creați și conectați: vă veți întâlni unul-la-unu cu profesorii pentru a vă discuta obiectivele, a completa discuțiile riguroase de la clasă și a primi feedback cheie cu privire la proiectele dvs.
  • O nouă platformă de învățare: noua noastră platformă oferă feedback în timp real, întâlniri video live, colaborare între colegi și multe altele. Personalul este disponibil pentru a răspunde la orice întrebări despre platformă.

Cursuri dinamice

Modelat după renumitul curriculum al școlii de film a lui Tisch - și construit pentru a evita experiența impersonală a atâtor programe online - fiecare dintre cursurile noastre include sarcini individuale și colaborative săptămânale.

Conceput pentru a vă oferi flexibilitate de programare, vă veți alătura la întâlniri video live cu profesorii și colegii de clasă.

Prelegerile video susținute de facultatea Tisch și produse de regizori din viața reală le permit studenților să se aprofundeze în material în propriul ritm.

Veți fi inspirat să creați lucrări grozave și să primiți o mulțime de îndrumare.

Notă: unele funcții nu sunt disponibile pentru Fundamentele cinematografiei

Mărturii studențești

Admitere

Locații

  • New York

    721 Broadway, , New York

Întrebări