Keystone logo
Nova Southeastern University

Nova Southeastern University

Nova Southeastern University

Introducere

Campusul principal al NSU este situat în Greater Fort Lauderdale, cu locații din jurul Florida și Puerto Rico. Suntem în centrul hub-ului academic și de cercetare din regiune și la doar câteva minute de la unele dintre cele mai bune plaje din lume. Cu peste 26.000 de studenți și 152.000 de absolvenți din întreaga lume, veți găsi prieteni de rechin în fiecare colț al țării - și dincolo.

Iată câteva dintre motivele pentru care studenții au ales NSU.

 1. Dimensiunile clasei mici vă oferă acces unu la unu la profesori.
 2. Viața vibrantă a campusului include atletismul NCAA, organizații sociale și profesionale, activități culturale și wellness și fitness.
 3. Sa clasat în top 20 la cel mai bun colegiu dintre universitățile naționale în 2018.
 4. Studii universitare de prestigiu în medicină, drept, psihologie, afaceri, educație, farmacie, stomatologie și multe altele.
 5. O populație diversă de studenți include 1200 de studenți internaționali din 116 țări din cinci continente.
 6. Dispozitivele de ultimă oră includ cea mai recentă tehnologie de clasă, laboratoarele avansate și cele mai bune biblioteci de cercetare.
 7. Mulți dintre absolvenții NSU continuă să obțină diplome de masterat, doctorat sau profesionale la NSU sau alte universități. Studenții de licență participă la cercetarea NSU în domenii precum medicina, oceanografia, cancerul, psihologia, stomatologia și autismul.
 8. Studenții construiesc relații participând la numeroase evenimente comunitare, multe organizate în campusul NSU. Frumosul nostru campus principal este la doar câteva minute de plaja Fort Lauderdale, South Beach, viața de noapte din Las Olas și Everglades.


© Nova Southeastern University

141742_UR_20171108_0050.jpg

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Fort Lauderdale

  3301 College Avenue, 33314, Fort Lauderdale

Întrebări