Keystone logo
Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Introducere

Câștigați o diplomă de masterat american online de la Universitatea Norwich de la Universitatea Norwich, aveți opțiuni. Cu cinci programe recunoscute la nivel național și o platformă online flexibilă, atingerea obiectivelor dvs. profesionale este mai ușoară ca niciodată. Obțineți diploma fără a părăsi acasă, cu Norwich, o instituție americană care se mândrește cu aproape 200 de ani de dezvoltare a liderilor. În numai 18 luni, puteți câștiga o diplomă de masterat americană reputațională fără a părăsi casa, continuând cu responsabilitățile dvs. personale și profesionale. Ca student într-unul din programele de absolvent online ale lui Norwich, vei dezvolta trăsături comune printre lideri în toate disciplinele, integritatea, încrederea, loialitatea și onoarea - printr-o gamă largă de oportunități care te vor împuternici în moduri pe care nu ți le-ai imaginat niciodată. Advance cariera dvs. de la computer prin alegerea unuia dintre următoarele programe de masterat:

 • Master of Business Administration
 • Maestru de inginerie civilă
 • Master of Arts în diplomație
 • Maestru de Arte în Relații Internaționale
 • Master of Science în Securitatea Informațiilor

Toate programele online Norwich oferă curriculum-uri relevante, concentrate și clase interactive mici. Ca o instituție mult asociată cu inovația în educație și pregătirea liderilor de afaceri, guvern și militari ai națiunii, facultatea Norwich și absolvenții ei continuă să contribuie la dezvoltarea infrastructurii economice, politice și sociale a națiunii și a lumii. Platforma de învățare online a Universității Norwich promovează un nivel ridicat de interactivitate în rândul studenților și al facultății. Clasele sunt limitate la 16 elevi pentru a promova discuții aprofundate și frecvente interacțiuni unu-la-unu. Calitatea înaltă și flexibilitatea programelor noastre on-line atrag elevii extrem de motivați și talentați din diverse medii profesionale și culturale. Ca urmare, elevii învață adesea cât de mult unul de celălalt, așa cum fac ei de la profesorii lor, și părăsesc programele noastre cu contacte și prietenii profesionale valoroase. Beneficiile gradelor online ale lui Norwich:

 • Cursurile sunt convenabil online și pot fi completate la propriul program de la confortul casei sau al biroului
 • Alegeți dintre cele patru date disponibile de început în fiecare an: martie, iunie, septembrie, decembrie (cu excepția Master of Engineering, care are 2 date de începere disponibile: martie și septembrie)
 • Primiți suport tehnic non-stop, acces la peste 100 de baze de date, 54.000 de texte electronice și mii de cărți și jurnale electronice și o echipă de asistență dedicată pentru a vă asigura succesul în program

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Northfield

  158 Harmon Drive, VT 05663, Northfield

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări