Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Introducere

Cu peste 4 milioane de cursanți în peste 170 de țări, Great Learning, o parte a grupului BYJU'S, este o companie lider globală în domeniul edtech pentru învățământul profesional și superior, care oferă programe relevante pentru industrie în moduri mixte, săli de clasă și pur online, prin tehnologie, date. și domenii de afaceri. Aceste programe sunt dezvoltate în colaborare cu instituții de top precum Stanford Executive Education, MIT Professional Education, Universitatea Texas din Austin, NUS, IIT Madras, IIT Bombay și altele.

Misiunea noastră

Permiterea succesului în carieră în economia digitală

Fiind cea mai mare companie de învățare profesională din India și o amprentă globală în peste 170 de țări, avem misiunea de a face profesioniștii din întreaga lume competenți și pregătiți pentru viitor.

În ultimii 7 ani, am reușit să oferim profesioniști din întreaga lume, mii dintre aceștia fiind capabili să progreseze cu succes în cariera în companii de top precum Microsoft, Amazon, Adobe, American Express, Deloitte, IBM, Accenture, McKinsey și Mai Mult.

Povestea noastră

2021 - Alăturarea grupului BYJU

După ce am marcat o creștere extraordinară și un profit, în ciuda faptului că am fost bootstrap, anul acesta ne-am strâns mâna cu BYJU'S, una dintre organizațiile de top edtech din lume. Am colaborat și am lansat programe noi cu Universitatea Deakin, Universitatea Națională din Singapore, IIT-Roorkee, IIIT-Delhi, Universitatea Shiv Nadar, printre altele, și am atins o etapă record de îmbunătățire a competențelor a peste 4 milioane de cursanți pe platforma noastră. Am fost, de asemenea, premiați „Cel mai bun furnizor de competențe online al anului” de către Entrepreneur India.

2020 - Colaborarea Universității Northwestern

Acesta a fost un an important pentru noi. Am lansat mai multe programe internaționale și ne-am extins amprenta globală în peste 140 de țări, făcându-ne una dintre cele mai mari companii de învățare profesională din întreaga lume. De asemenea, ne-am angajat într-un nou parteneriat cu Universitatea Northwestern

2019 - Colaborare universitară internațională

Anul acesta ne-am diversificat portofoliul cu programe în Cybersecurity și Design Thinking, prin colaborarea cu Stanford Executive Education. De asemenea, ne-am extins ofertele pentru liderii seniori cu programe personalizate în AI și Analytics. Am lansat GL-Excelerate, inițiativa noastră emblematică de carieră pentru a conecta cursanții și absolvenții cu cele mai importante corporații din țară.

2018 - Parteneriat cu Texas McCombs

Am lansat cel de-al 50-lea lot al programului nostru emblematic în Business Analytics, precum și am colaborat cu Universitatea Texas din Austin, McCombs School of Business pentru a-l lansa la nivel internațional. De asemenea, am lansat 6 noi programe în Cloud computing, DevOps, Full Stack Development, Data Science, Artificial Intelligence și Machine Learning. Prin aceste inițiative, au afectat viața și cariera a peste 5000 de profesioniști prin programele noastre.

2017 - 2 milioane de ore de învățare

Great Learning a livrat cu succes 2 milioane de ore de învățare (și urmând) în încercarea noastră de a pregăti fiecare viitor profesional într-o lume extrem de bazată pe date. Cel mai nou program, Programul PG – Big Data (PGP-BDA), este lansat în Bangalore, Hyderabad și Chennai.

2016 - Extindere în 6 noi orașe

Great Learning își extinde aripile în 6 centre metropolitane, inclusiv Chennai, Bangalore, Gurgaon, Pune, Mumbai și Hyderabad. Sunt lansate două programe noi – Programul PG în Management și BACP (Business Analytics Certification Program). Avem un impact asupra vieții și carierelor a peste 1000 de profesioniști prin programele noastre.

2015 - Programul clasat pe locul 1

Programul PG – Business Analytics (PGP-BABI) este listat ca programul de analiză de top din țară de către Analytics India Magazine, Outlook, Business Standard etc. Acest lucru continuă timp de doi ani la rând și muncim din greu pentru a ne păstra statutul de numerouno.

2014 - Primul program lansat

Programul nostru emblematic în Business Analytics (PGP-BABI) este lansat în 3 orașe – Chennai, Bangalore, Gurgaon. Echipa lucrează îndeaproape cu profesori, lideri din industrie, absolvenți și studenți pentru a face programul extrem de relevant pentru industrie, cuprinzător și riguros.

2013 - Început

Mohan Lakhamraju și Hari Nair au fondat Great Learning pentru a-și realiza visul de a face ca fiecare profesionist din țară să fie competent în materie de date. Dezvoltarea programului și cercetarea de piață încep la scurt timp după.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Chicago

    East Chicago Avenue,339, 60611, Chicago

    Întrebări